Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan erstatte en radiator i en Dodge Ram

The Dodge Ram er en lang kjører serie lastebiler og varebiler markedsføres for heavy duty bruk. Uansett hvilken motor størrelse eller modell du har i Ram din, sjansene er at du vil være å sette en betydelig belastning på motorens kjølesystem. Etter en stund kan det være nødvendig å bytte ut radiator. Heldigvis kan dette gjøres relativt raskt. Du trenger
10mm pipenøkkel
Tenger
Ny radiator
Flush behandling
Kjølevæske
Vis flere instruksjoner
en

tappe radiator. For van-serien, bruker plast petcock på nedre baksiden av radiatoren. For lastebil serien, bruk en 10mm pipenøkkel å tømme kjølevann fra bunnen av motorblokken.
2

Koble sommerfuglen klemmer som holder radiator slanger på plass. En Dodge Ram har ganske store slanger, så du trenger en tang til å løsne klemmene. Koble overføring kjølevæske linjer hvis Ram har en automatisk girkasse.
3

Fjern overløp flaske og spylervæske flaske. Dette gir deg plass til å ta ut viften liksvøpet og koble viften forsamlingen. For 2500-serien, både lastebil og varebil, må du fjerne viften liksvøpet og plassere den i nærheten av motoren. Koble viften ledninger.
4

Løsne radiator fra de to øverste festene med en 10mm socket. Trekk radiatoren opp og ut.
5

Plasser den nye radiatoren i motorrommet, og bruke de to justeringspinnene på bunnen av radiatoren å kontrollere at den er riktig plassert.

6

Koble til radiator slanger. Fest de andre komponentene du fjernet, i motsatt rekkefølge.
7

Skyll ny radiator med en kommersiell behandling for å fjerne eventuelle fabrikken rusk. Bytt kjølevæske med en 50/50 frostvæske og vann blanding. Husk å blø luften, eller vil du ende opp med å sprenge nye radiator.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69244.html

Previous:
Next:

kjølesystemer