Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan Monter en Termostatisk Radiator Valve

En radiator termostat opererer i veldig mye på samme måte som en gate, ved at termostaten åpner og lukker. Motorer operere på sitt mest effektive innen et temperaturområde som er spesifikk for den aktuelle motor. Derfor må en kald motor få lov til raskt å nå denne temperatur. Dette er jobben til en radiator termostat. Når en motor er første gang, er frostvæske i radiatoren kult. Radiatoren sanser motorens temperatur og hindrer radiatoren sin frostvæske sirkulerer i hele motoren. Når motoren når normal driftstemperatur, termostaten åpner, og dermed lar frostvæske for å gå inn og kjøle motoren. En defekt termostat typisk enten lukkes ikke, som i betydelig grad øker mengden av tiden det tar motoren varmes, eller vil ikke åpne, noe som resulterer i en motor som raskt blir overopphetet. Skifte en termostat er en grei prosess, men termostat må installeres riktig. Du trenger
pakning skrape eller flat screwdriverGasket sealerThermostat gasketTorque wrenchEngine spesifikasjoner manuell
Vis flere instruksjoner
en

Rengjør området som omgir termostat på inntak manifold, som samt termostaten er boliger. Fordi termostat regulerer frostvæske, er termostaten et felles sted for lekkasjer å utvikle. Rengjøring disse flatene vil sikre at termostaten pakningen til vil forsegle skikkelig. Overflatene kan rengjøres med enten en pakning skrape eller med bladet på en flat skrutrekker.
2

Plasser termostaten på plass i motoren. Legg merke til at den ene enden av termostaten har en fjær. Termostaten må plasseres inn i motoren slik at fjæren vender mot motoren.
3

Påfør pakning sealer til én side av en ny termostat pakning, og trykk deretter på den belagte siden av pakningen på termostathuset.
4

Påfør pakning sealer til eksponerte siden av pakningen, senk termostathuset over termostaten til huset hviler mot inntak manifold.
5 < p> Slide termostathuset er festeboltene gjennom huset og inn i inntaket manifold.
6

Stram termostat boliger er festeboltene med riktig moment spesifikasjonen med en momentnøkkel. Riktig moment innstilling kan finnes innenfor motorens spesifikasjoner manuell, og er vanligvis mellom 10 og 15 fot-lbs av dreiemoment.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69310.html

Previous:
Next:

kjølesystemer