Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan stoppe en radiator lekkasje

Radiatorer vil ved behov våren små lekkasjer som kan festes uten å bytte radiator-her er hvordan. Instruksjoner
en

Plasseringen og mengden av det kjølevæske lekkasje vil avgjøre om du kan fikse det selv. Lekkasjer som er fra en radiator slange bare kan behjelpes ved å bytte ut slangen. Lekkasjer som oppstår i radiatoren kan tidvis løst av ulike "Stopp lekkasje" produkter. Lekkasjer som vises på bakken vil trolig kreve en stor kjølesystem reparasjon. Men hvis du har lagt merke til at kjølesystemet reservoaret trenger kjølevæske gang på en stund kan du prøve en "stop lekkasje" produkt.
2

De fleste radiatorer i moderne biler er en kombinasjon av aluminium og plast og er i hovedsak en "kaste bort" en del om de kan noen ganger bli reparert. Dette er sammenlignet med radiatorer fra eldre biler som ble laget av messing og loddet sammen. De sjelden lekket (oftere ble plugget) og ble lett repareres. Noen moderne biler har radiatorer laget utelukkende av aluminium som også er lett repareres.

For eksempel har jeg nylig byttet ut plast /aluminium radiator i min 1997 Infiniti Q45. Min lokale radiator butikken sa at de kunne reparere plast tank (lekkasjen kilde) for $ 125 eller tilbudt å selge meg en ny radiator for 150 dollar. Jeg valgte den nye radiatoren. Men før lekkasjen ble for stor Jeg brukte "Bars Leaks-radiator stopp lekkasjen."
3 p Hvis du har en liten radiator lekkasje så kan det være verdt et skudd for å legge til en "stop lekkasje" produkt. På min 1997 Q45 nevnt ovenfor jeg lagt til "Barer stoppe lekkasjen" og var i stand til å unngå å erstatte radiatoren for omtrent ett år en verdig suksess for noen få dollar. Følg instruksjonene på flasken akkurat som produktet krever sirkulasjon i kjølesystemet skal fungere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69311.html

Previous:
Next:

kjølesystemer