Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan erstatte en 2000 Corolla Termostat

The 2000 Toyota Corolla termostat er en stor entry-level reparasjon som kan gjennomføres i løpet av relativt kort tid. Hvis du har bestemt at du ønsker å unngå de høye kostnadene ved reparasjon garasjer og du ønsker å takle noen jobber på egen hånd, og deretter starte med å bytte ut termostaten er en flott idé. Du trenger grunnleggende verktøy og litt av gangen. Endre termostat ikke selv vil bare sparer du penger, kan det hindre katastrofal svikt som kan koste deg tusenvis av dollar i fremtiden. Du trenger
2000 Corolla termostat
2000 Corolla termostat pakning
Wrench
Vis flere instruksjoner
en

Finn dekslet for termostaten ved å finne stedet der radiator slangen kobles til inntaket manifold av 2000 Corolla motor. På grunn av plasseringen av dekselet til termostaten, betyr radiatoren slangen ikke å fjernes fra huset for å endre termostaten.
2

fjerne de to bolter som holder huset til Corollas inntaksmanifold. Lagre boltene, de vil bli brukt igjen. Løft termostathuset av inntak manifold og skyv den til side slik at du kan få tilgang til termostaten.
3

Trekk termostaten ut av hullet det sitter i ved å trekke opp på den. Termostaten bør trekke ut enkelt. Trekk papiret termostat pakning av den maskinerte overflate av innsugningsmanifolden. Pakningen sitter på overflaten av manifolden, ikke på termostaten. Begge disse tingene kan kastes. De vil ikke gjenbrukes.
4

Sett den nye termostaten på plass med slutten stemplet "top" sitter utenfor inntaket manifold. Hvis termostaten er plassert inn i inntaket manifold opp ned, vil det ikke fungere ordentlig, og du risikerer å knekke bolig når bolting det ned.
5

Plasser den nye termostaten pakningen på den bearbeidede parring overflaten av inntak manifold, deretter bolt termostatdekselet tilbake på plass ved hjelp av de gamle boltene. Termostaten dekselet er støpt metall, og det vil bryte hvis den er strammet for hardt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69444.html

Previous:
Next:

kjølesystemer