Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan sjekke for Cooling System Lekkasjer i en Ford Explorer

Kjølesystemet i din Ford Explorer er en integrert del som gjør det mulig å drive effektivt. Sjekker for lekkasjer med jevne mellomrom, eller når det er en merkbar nedgang i kjølevæske nivå, er avgjørende. For å utføre en overfladisk sjekk, ser på bakken under der du regelmessig parkere SUV kjølemiddelsjekk. Men det er også mer grundige metoder for å verifisere kjølesystemet lekkasjer. Du trenger
lommelykt
Kjølevæske
Hansker
langermet skjorte
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på Ford Explorer , ta en lommelykt og inspisere radiator for eventuelle lekkasjer. Se etter tegn på fersk kjølevæske, misfarging eller korrosjon på radiatoren. Da gjennomfører inspeksjonen gjøre enkelte til å sjekke den nederste delen og undersiden av radiator, som det kunne ha påført skader fra steiner eller veien rusk under den ordinære drift.
2

Undersøk kjølesystem slangene som kobler radiator, motor og varmeapparat kjerne. Disse slangene er gummi kompositter, som gjør dem utsatt for svulmende, sprekker eller splitting. Hvis du merker noen av disse tegnene på skader på slangene, så se etter korrosjon eller fersk kjølevæske på slangene, og også inspisere de stedene hvor slangene kobles til disse auto deler fordi motoren vibrasjoner kan løsne tilkoblingene.


3

Sjekk vannpumpen og sitter tett for kjølesystem lekkasjer. Vannpumpen er mellom radiator og motorblokken. Pakningen forseglingen festes sikkert vannpumpen til motoren. Igjen, se etter misfarging, korrosjon eller fersk kjølevæske, da disse er sikre tegn på lekkasje.
4

Fjern radiatorlokket forsiktig og tilsett fersk kjølevæske. Vri radiatorlokket en hel omdreining, skritt tilbake, vent noen minutter og deretter fjerne radiatorlokket. Pass på at radiatoren er kjølig å ta før du tar av lokket. Prøv aldri å åpne en varm eller varm radiator, som det indre trykket kan føre til et utbrudd som vil brenne noen i nærheten.
5

Slå motoren på Ford Explorer på med varmeapparatet på høy. La den gå i ca 15 minutter eller ta det for en kort kjøretur.
6

Slå av motoren og inspisere vannpumpe, pakning segl, radiator og slanger igjen for kjølesystem lekkasjer. Hvis det fremdeles ikke er noen tegn til lekkasje, er problemet mest sannsynlig internt. Ta Ford Explorer til et kjølesystem spesialist for å finne intern lekkasje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69184.html

Previous:
Next:

kjølesystemer