Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan endre Radiator Fan Unit i en 2001 Chevrolet Impala

Skader på radiator viften på Impala skjer oftest fra en overdreven oppbygging av smuss på viften bladene. Dette fører til liten motor som snur viften å overarbeide seg selv og til slutt bli defekt. 2001 Chevrolet Impala har to vifter som fungerer sammen som en enhet for å kjøle radiatoren og kjølevæske på innsiden av det. Hvis en eller begge av viftene stanser arbeider, vil motoren bare motta varm kjølevæske fra radiatoren, noe som ytterligere øker dens temperatur. Dette kan føre til motorhavari samt radiator lekkasjer og slange utblåsninger. Endre radiator viften, akkurat som hjemme, bør ta deg 30 minutter eller mindre å gjøre. Du trenger
Stikknøkkel satt, Elektrisk tape
Shop fille
Flat-skrutrekker
Hydrauliske bil jack
to bukker
1/4-inch-drive momentnøkkel
3/8-inch-drive momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Lift og riktig støtte panseret på Impala. Finn bilens batteri og deretter bruke en pipenøkkel til å fjerne den svarte "-" kabelen fra sin post på batteriet
2

Wrap metallet terminal på slutten av kabelen helt med elektrisk tape.. Det bør ikke være noe metall viser etter innpakning terminalen.
3

Plasser batteriet kabelen vekk fra sin post på batteriet, samt noe annet metall kan det ved et uhell kommer i kontakt med.
4

Tørk av ledningsnettet plugger koblet til begge radiator vifter med en ren butikk fille. Trekk hver av ledningsnettet fra deres individuelle fan og fjerne ledningene fra klemmene. Hvis sikkerheten klippet på ledningsnettet pluggene synes vanskelig å løfte for hånd, bruk en flat skrutrekker til å løfte klippet oppover mens du fjerner pluggen.
5

Påfør Impalas nødbremsen og deretter øke fronten av bilen. Plasser en jack stå på venstre og høyre ramme rail bak begge forhjulene.
6

Slide under fronten av bilen slik at du klarer å se radiatoren. På bunnen av viften, bør du se to plast push-pins. Fjern de to presse-pins med en flat skrutrekker og deretter stå opp foran bilen.
7

Fjern de to øverste boltene med en pipenøkkel på venstre og høyre side av radiator viften. Deretter forsiktig løfte hele viften loddrett opp av motorrommet.
8

Installer ny radiator viften ved å reversere følge fremgangsmåten. Stram de to øverste radiator bolter med en 1/4-inch-drive momentnøkkel stilt inn på 53 tommers-lbs. og stram batteriet kabel med en 3/8-inch-drive momentnøkkel sett til 12 ft-lbs. inntil sikker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69601.html

Previous:
Next:

kjølesystemer