Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan fikse Radiator slangelekkasjer

The radiator i en bil er en svært viktig del av kjølesystemet. Radiatorer opererer ved å føre kjølevann gjennom motoren, i motorens kjølevann er oppvarmet, deretter ført tilbake gjennom radiatoren, hvor den blir deretter avkjølt. Når radiator slangen har en lekkasje, fører det til at kjølevæske lekker ut og motoren overopphetes. Hvis du har en lekk slange, er det beste middel for å erstatte den så snart som mulig for å unngå ytterligere skade. Hvis du er på siden av veien, kan du bruke tape for å lappe lekkasjen før du kjører til nærmeste bil butikk. Hvis du er i stand til å erstatte slangen selv, tar det bare noen få skritt, og kan spare deg for mye penger. Du trenger
hageslange
skrutrekker
Drensvannsoppsamler og dekke
Ny radiator slangen spesifikke for bilmerke og modell
New kjølevæske
Vis flere instruksjoner

en

Finn plasseringen av lekkasjen slik at du vet hvilken radiator slange å erstatte. Ved hjelp av en hageslange, vaske ned radiator og slanger. Start motoren og se etter lekkasjer.
2

Vent til motoren avkjøles i minst 20 minutter før du begynner arbeidet under panseret på bilen.
3

Plasser renne pannen på bakken under radiator. Ta av radiator tappeplugg for å tappe kjølevæsken. La motoren kjølevæske helt renne ned i pannen. Dekk til kjølevæske, og oppbevar det på et trygt sted. Kjølevæske er ekstremt giftig, og den søte lukten tiltrekker dyr.
4

Bruk en skrutrekker og løsne slangeklemme på hver side av lekk slange. Hvis klemmen er vanskelig å fjerne, kan du bruke penetrerende olje for å smøre og løsne klemmen
5

Fjern lekk radiator slangen;. Vri og trekk der den kobles til radiator og motor. Fjern slangeklemmer fra lekk slange og sette dem på den nye slangen.
6

Smør innsiden av radiator slangen ved å spraye litt penetrerende olje i hver ende. Fest det nye radiator slangen til motoren og radiatoren. Fest og stram slangeklemmene.
7

Bytt radiator bunnpluggen. Fyll kjølevæske til kjølesystemet. Rask fylling vil ikke tillate luft å flykte fra kjølesystemet, så for å sikre riktig fylling, legger kjølevæske sakte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69326.html

Previous:
Next:

kjølesystemer