Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan sjekke for Cooling System Lekkasjer i en Pontiac Bonneville

For å holde Pontiac Bonneville i god stand, er det viktig å utføre periodisk vedlikehold inspeksjoner. Hvis du sjekker for kjølesystem lekkasjer på regelmessig basis, kan du fange et problem i en tidlig fase, sparer du penger og innsats som kreves for å løse den mye større problem for en overopphetet og skadet motor senere. Du trenger
lommelykt
Kjølevæske
Hansker
langermet skjorte
Vis flere instruksjoner
en

Beveg Pontiac Bonneville fra sin opprinnelige parkeringsplass og sjekke området under. Du bør være i stand til å oppdage eventuelle lekket kjølevæske som all kjølevæske kommer i lyse farger som oransje, rød, grønn eller blå. Men hvis det ikke er noen tegn til lekkasje, er det fortsatt kunne være et kjølesystem lekkasje, fordi motoren varmen kunne ha fordampet kjølevæske før det noen gang nådde bakken.
2

Åpne panseret og inspisere kjølesystem slangene. Se etter eventuelle buler, deler eller sprekker. Sjekk hvor slangene koble til radiator, motor og varmeapparat kjerne henholdsvis. Disse tilkoblingene kan løsne over tid på grunn av motorens vibrasjoner. Kontroller om det er fersk kjølevæske, korrosjon eller misfarging å bekrefte kjølesystem lekkasje.
3

Inspiser Pontiac Bonneville er vannpumpe og sitter tett etter tegn på fersk kjølevæske, misfarging eller korrosjon . Vannpumpen er bak motoren fan, og sitter tett sikrer vannpumpe til motorblokken.
4

Bruk en lommelykt for å undersøke radiator for noen tegn til lekkasje. Igjen, disse skiltene er misfarging, korrosjon eller fersk lekket væske. Inspisere undersiden av radiator nøye fordi steiner og andre veien rusk kan skade radiator under den ordinære drift.
5

Fjern radiatorlokket og fyll radiator med fersk kjølevæske før det er i ferd med å renne over . Vær veldig forsiktig når du åpner radiator, som det indre trykket kan føre til et utbrudd og brenne noen i området.
6

Start Pontiac Bonneville med varmeapparatet på høy og la det løpe som dette i ca 15 minutter. Noen ganger kan lekkasjer ikke være synlig med mindre du bruker bilen lenge nok for dem til overflaten, som for eksempel oppvarming av motoren opp slik at klype eller pinhole lekkasjer dukke opp i dine slangene.
7

Slå av motor og re-inspisere alle auto deler fra de foregående trinnene. Hvis du fortsatt ikke kan finne lekkasjen, så er det sannsynligvis et internt problem. I så fall søke tjenester av et kjølesystem spesialist for å diagnostisere Pontiac Bonneville videre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69191.html

Previous:
Next:

kjølesystemer