Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan endre Radiator i en Ford F150

Radiatoren er den viktigste komponenten i Ford F150 kjølesystem. Hvis radiatoren ikke fungerer, vil lastebilen bli overopphetet i en hast, som fører til motorhavari, noe som kan vise seg å være en svært kostbar affære. Den nøyaktige prosessen med å fjerne og installere radiator kan variere, avhengig av året av lastebilen og motortype. Du trenger
Tenger
Liten slangelengde
Wrench
Fan skiftenøkkel satt
Frostvæske
Vis flere instruksjoner
Radiator fjerning
1

Koble lastebilens negative batterikabelen.
2

Tøm kjølevæske ved å plassere en stor beholder under radiatoren avløp, koble en slange til avløp montering og deretter åpne den.

3

Koble fra og fjern luftinnløpskanal til luften renere boliger og boliger braketten hvis lastebilen har en 5,4 liters motor. For en 4,6 liters motor, også fjerne luften renere boliger.
4

Løsne radiator dekselet ved å slippe sine syv låseboltene.
5

Fjern alle slanger fra radiatoren ved å løsne sine klemmer. Dette inkluderer de øvre og nedre radiator slanger og utvidelse tank slangen; tang vil hjelpe løsne klemmene
6

Fjern kjølevifte og viften liksvøpet - koble ut vifte og clutch forsamlingen med en vifte. skiftenøkkel sett, la forsamlingen resten innenfor likkledet, fjern deretter liksvøpet sin festebolter og likkledet selv
7

Koble oljekjøler linjer hvis bilen har automatgir -. fjerne og flytte tilbake den sekundære plast klippet på linjen, feste verktøyet på linje, skyv den inn i koplingen sin og dra den rett ut.
8

skru fra hverandre og fjern de to brakettene som fester øverste delen av radiator, ved hjelp av en skiftenøkkel, og løft radiatoren ut.
Radiator Installasjon
9

Kontroller tilstanden til gummi isolatorer på braketten og på radiatoren bunn mount til lastebil ramme. Bytt dem om nødvendig.
10

Sett inn det nye radiator på plass og bolt i toppen parentes.
11

Koble frakoblet oljekjøler linjer (for en automatisk girkasse . lastebil only) ved å bruke quick-koblingsbeslag
12

Installer kjølevifte og fan liksvøpet - bolt det på plass og koble den til radiator med vifte skiftenøkkel sett
<. br> 13

Re-koble alle andre deler, som kan inkludere de radiator slanger, radiator deksel, luften renere boliger /fjord kanalsystem og batteriet kabel.
14

Fyll radiator med motoren kjølevæske, hvis den gamle kjølevæsken er skitten, bruk en frisk halv og halv blanding av frostvæske og vann

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69465.html

Previous:
Next:

kjølesystemer