Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Automobile Termostat Bruksanvisning

Hver bil kjølesystem har en termostat. Termostaten overvåker temperaturen av radiatoren væske, og åpner når væsken når en viss temperatur for å tillate fluidet å gå inn og avkjøle motoren. Når væsken synker under den temperatur, lukker termostaten. En defekt termostat er vanligvis forbundet med en motor som raskt blir overopphetet eller tar en uvanlig lang tid å varme. Selv om en defekt termostat ikke kan repareres, er det ganske enkelt å erstatte. Du trenger
Wrench
Nut driver eller skrutrekker
Engine avfettingsmiddel
Silikon pakning fugemasse
Termostat pakning
Radiator væske
Vis mer Instruksjoner

1.

Twist radiatorlokket ut av radiatoren.
2

Løsne enkelt bolt i bunnen av radiatoren med en skiftenøkkel til radiator væsken begynner å strømme ut av sentrum av bolt. Stram bolten inn i radiator når væskenivået inne i radiator faller under den øvre radiator slangen. Peer gjennom åpningen igjen av radiatorlokket å overvåke væskenivået.
3

Finn termostathuset ved å spore den øvre radiator slangen fra radiatoren til motoren. Slangen festes til termostathuset.
4

Løsne klemmen som fester radiator slangen til termostathuset med enten en muttertrekker eller en skrutrekker, og trekk radiator slangen ut av huset.

5

Fjern boltene som holder termostathuset til motoren med en skiftenøkkel, løft huset ut av motoren for å eksponere motorens termostat.
6

Løft termostat ut av motoren.
7

Tørk undersiden av termostathuset, samt overflaten av motoren i huset festes til, med motor avfettingsmiddel. La overflatene tørke.
8

Sett inn den nye termostaten inn i motoren med termostaten spring mot motoren.
9

Påfør silikon pakning fugemasse til hver side av en ny termostat pakning, deretter plassere den nye pakningen over termostaten.
10

Place termostathuset på termostaten pakningen. Stram boliger er bolter med en skiftenøkkel.
11

Trykk på radiator slangen på termostathuset, stram slangeklemmen med enten en muttertrekker eller en skrutrekker.
12

Fyll radiatoren med væske ved å helle ny radiator væske i radiatoren gjennom radiator cap åpning. Vri lokket på radiator.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69479.html

Previous:
Next:

kjølesystemer