Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik installerer en termostat på en 3.8L Mustang

The 3.8L Mustang er en av de minste motorene som Ford har brukt i Mustang. En bivirkning av en liten motor i en sportsbil er for tidlig nedbryting av mekaniske deler som termostaten. Driving en motor hardt kan føre til press på motordeler. Når termostaten slutter å virke, kan det la Mustang sitter ved siden av veien venter på en bergingsbil. Erstatte et ødelagt termostat vil bidra til å forlenge levetiden til Mustang ditt. Du trenger
3.8L Mustang termostat
3.8L Mustang termostat pakning
liten bøtte
Wrench
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
1 < p> Ta radiator slangen fra termostathuset ved å løsne bandet klemmen som holder slangen på huset. Bruk en flat skrutrekker eller en muttertrekker. Trekk slangen ut av huset, og drenere overflødig væske fanget i radiator slangen i en bøtte.
2

Ta ut de to boltene som holder termostathuset på inntak manifold av Mustang med en skiftenøkkel, og trekk huset ut av manifold.
3

Trekk termostaten ut av inntak manifold, og fjern papiret pakning som sitter på toppen av maskinen bunnen av inntak manifold.
4

Plasser en ny papir pakningen på maskinen overflaten av inntak manifold, og plassere den nye termostaten tilbake på plass. Den enden som skal stikke ut av motoren er merket "topp."
5

Sett termostathuset tilbake på inntak manifold, og skru den tilbake på plass. Sett på radiator slangen, og skru den ned.
6

Start motoren, og la den varmes opp. Sjekk parring overflaten av inntak manifold og termostat dekning for eventuelle lekkasjer. Dersom det er lekkasjer, sted RTV silikon på hver side av termostaten pakningen forhindre fremtidige lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69480.html

Previous:
Next:

kjølesystemer