Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan endre en termostat i en 1995 Buick Century

Hvis 1995 Buick Century har vært godt vedlikeholdt gjennom årene er det sannsynlig fortsatt gi deg solid, pålitelig transport. Men, hvis du har unnlatt å opprettholde kjølesystemet som mange mennesker, er det bare et spørsmål om tid før motoren blir overopphetet på grunn av en mislykket termostat. Når dette skjer kan det bety slutten av veien for Century din. Du kan unngå dette ved å erstatte den utslitte termostat med en ny. Du trenger
1995 Buick Century termostat
RTV silikon
skrutrekker
10-mm fastnøkkel
Barberblad
Vis flere instruksjoner
1 < p> Fjern den øverste radiator slangen fra termostaten inntak tube ved å løsne oppbevaring klipp som holder slangen til røret. Skyv klippet tilbake og trekke slangen løs fra røret. Hold i røret opp til tømme radiator væske tilbake inn i radiatoren. Skyv slangen ut til siden for enklere tilgang til termostaten inntak tube.
2

Fjern 10-mm bolter som holder termostaten inntak tube på inntak manifold av Buick Century. Inspisere bunnen av røret for inntak eventuelle stykker av termostaten pakning. Fjern eventuelle stykker med et barberblad. Fjern eventuelle termostat lim igjen på toppen av inntak manifold med et barberblad i tillegg.
3

Fjern den gamle termostaten fra inntaket manifold og erstatte den med den nye. Ikke senk i radiator væske slutten merket som toppen.
4

Plasser en liten perle av RTV pakning maker på bunnen av termostaten inntak rør og la det tørke i 15 minutter før bolting røret tilbake på inntak manifold of the Century.
5

Fest radiator slangen med oppbevaring klippet. For en mer sikker passform, erstatte klippet med en cam-stil bandet klemmen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69488.html

Previous:
Next:

kjølesystemer