Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik installerer du en vannpumpe på en Ford lastebil

Ford lastebiler som brukes for tung hale kan bli utsatt for et høyt nivå av stress, noe som kan skade lastebil motorens indre deler hvis kjølesystemet er ikke i toppform. Den viktigste funksjonen i kjølesystemet er vannpumpen, som pumper kjølevæske inn i motorblokken og radiator. En dårlig vannpumpe vil begynne lekker væske eller gjøre en liten skrapelyd når du løper, begge tegn på at det må byttes ut. Du trenger
Skrutrekkere
Nøkler
Reimstrammer
Stor væskebeholder
Kjølevæske
Vannpumpe
Vis flere instruksjoner
1 < p> Fjern det gamle vannpumpe fra din Ford lastebil motor, og husk å først tappe motorens kjølesystem av kjølevæske. Pumpen ligger nær fronten av motoren og er koblet til radiatoren av store kjølevæskeslanger.
2

Plasser den nye pumpen inn på samme sted som den gamle okkupert, deretter bruke en skiftenøkkel til bolt på to (eller på noen modell lastebiler, tre bolter) som brukes til å holde på vannet pumpen på plass. Kontroller at boltene er stramme og vannpumpen er forsvarlig festet til motorblokken.
3

Plasser timing belte rundt skivene på vannpumpen og deretter bruke et belte strammer å returnere beltet til sin rette spenning.
4

Fest hver radiator slange, en på den andre siden og en på den nærmeste siden, på vannpumpen og fest deretter med de slangeklemmer strammet med en skrutrekker .
5

Åpne radiatorlokket og fyll den med kjølevæske. Start bilen å distribuere kjølevann gjennom hele systemet, og slå av bilen og toppen av kjølevæsken nivå.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69470.html

Previous:
Next:

kjølesystemer