Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan få luft ut av en radiator Etter Endre Frostvæske

Vannkjøling motorene bruker en radiator og en trykksatt kjølesystem for å avgi varme. På ovnen er fylt med frostvæske, fortynnet med vann som sirkulerer gjennom kjølesystemet. Frostvæsken vil miste sin effektivitet over tid, så regelmessig vedlikehold av ditt kjølesystem krever at du med jevne mellomrom tømme gammel kjølevæske og fylle den med en 50-50 frostvæske og vann blanding. Men etter at radiatoren har blitt drenert og etterfylt, kan mange passasjer i radiatoren din skal holde luften. Du må blø luften fra radiatoren, eller kjøling systemet vil ikke fungere skikkelig. Du trenger
Frostvæske
Destillert vann
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret. La motoren og radiator kjøle ned hvis bilen har vært kjørt nylig.
2

Åpne kjølevæske reservoaret cap i mot klokka når motoren er avkjølt helt. Fyll tanken med en 50-50 blanding av frostvæske og destillert vann til full-merket. La hetten av.
3

Start motoren og slå ovnen på. Slå varmeren temperaturkontroll til maksimal innstilling. La motoren gå til den har nådd normal driftstemperatur. Dette vil ta flere minutter hvis motoren er kald.
4

Slå av motoren og la den avkjøles helt. Kontroller kjølevæske reservoaret nivå. Legg til en 50-50 blanding av frostvæske og destillert vann for å få det til fulle merke hvis det er lavt.
5

Start motoren og la den varmes opp igjen til normal driftstemperatur. Slå av motoren og la den kjøle seg ned. Kontroller kjølevæske reservoaret nivå og etterfyll ved behov. Du må kanskje gå gjennom det varme opp og kjøle ned prosedyren opptil tre ganger for å få all luft ut av systemet.
6

Bytt kjølevæske reservoaret cap ved å vri den på i med klokken. Lukk panseret. Kontroller kjølevæskenivået ofte over de neste dagene og legge til en 50-50 blanding av kjølevæske reservoaret hvis nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69394.html

Previous:
Next:

kjølesystemer