Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan erstatte en radiator i en Nissan Pathfinder

Hvis du tar godt vare på din Nissan Pathfinder, vil det vare i mange år. En del av dette betyr å ta vare på problemer, for eksempel en skadet eller korroderte radiator, så snart de oppstår. Hvis du har noen mekanisk kunnskap, kan det være lurt å prøve å erstatte radiator selv. Her er hvordan du bytter radiator i 1996-2004 modell Nissan Pathfinder. Du trenger
Jack og støttefot
Hjulkiler
Resealable container
Replacement slanger, om nødvendig
Replacement radiator
Frostvæske
Destillert vann
Vis flere instruksjoner
en

Løft fronten av Pathfinder med en jekk og plassere den trygt på en jack stå. Blokkere bakhjulene for å holde dem fra å rulle. Fjern undercover og suspensjonen medlem bo slik at du har tilgang til bunnen av radiatoren.
2

Finn ut kontakten på bunnen av radiatoren. Løsne pluggen og la motoren kjølevæske renne inn i en forseglet beholder.
3

Koble nedre radiatorslange og øvre radiator slangen. Bruk noen minutter på å sjekke slangene. Hvis du oppdager slitasje, sprekker eller svulmende, det er en flott tid å endre slangene.
4

Fjern Radiatordekslene, både øvre og nedre. Hvis Pathfinder har en automatisk girkasse, fjerne oljekjøler slanger. Koble tankens slangen og ta av radiatoren festebraketten.
5

Løft radiator forsiktig ut av kjøretøyet.
6

Installer ny radiator og installere alle motor komponentene i motsatt rekkefølge som de ble fjernet, være sikker på å stramme alle bolter og klips sikkert.
7

Fyll motoren med en blanding av halvparten frostvæske og en halv destillert vann. La radiatorlokket av, starte motoren, og la den varmes opp i flere minutter. Sjekk væskenivået og topp av, hvis det er nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69196.html

Previous:
Next:

kjølesystemer