Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik installerer en Aurora Termostat

Termostaten i Aurora kjølesystem kontrollerer strømmen av kjølevann gjennom motoren. Når motoren begynner å bli varm, termostat åpnes opp for å tillate mer kjølemiddel til å strømme gjennom radiatoren slangene, som regulerer motorens temperatur. En dårlig termostat kan feste eller ikke riktig lese av temperaturen, forårsaker at motoren overopphetes og potensielt resulterer i tusenvis av dollar i skade. Endre termostaten hjemme i minutter for å spare en mer betydelig kostnad hvis det mislykkes helt og skader motoren. Du trenger
Drensvannsoppsamler
Wrench satt
Flat skrutrekker
Sparkel
Ren, tørr fille
Momentnøkkel
Motorkjølevæske
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret på Aurora. Løsne og fjern radiatorlokket. Plasser et avløp pan under radiatoren tappepluggen på førersiden av radiatoren.
2

Løsne tappepluggen i bunnen av radiatoren med en skiftenøkkel. Renne nok kjølevæske fra radiatoren å slippe nivået under den øvre radiator slangen. Stram radiatoren tappepluggen med en skiftenøkkel.
3

Trace den øvre radiator slangen til termostathuset i motsatt ende fra radiatoren. Fjern slangeklemme på termostathuset med en skrutrekker. Koble slangen fra Auroras termostathuset. Fjern de to festebolter fra huset med en skiftenøkkel.
4

Fjern den gamle termostaten fra huset og kast den. Skrap pakningen rester fra Auroras termostathuset med en sparkel. Tørk av huset med en ren fille. Sett den nye termostaten i huset, innrettet på samme måte som den du fjernet.
5

Plasser den nye pakningen på termostathuset. Sett på plass husets på festepunkt. Sett inn boltene for å feste termostathus. Trekk termostathuset boltene til 80 tommers-pounds med momentnøkkel.
6

Fest radiator slangen til termostathuset. Skru slangeklemmen med en skrutrekker for å feste slangen til termostathuset
7

Legg kjølevæske til Auroras radiator inntil nivået går tilbake til full-merket. Sett på radiatorlokket. Start motoren og se etter lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69631.html

Previous:
Next: No

kjølesystemer