Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan erstatte en radiator i en Toyota Tundra

Radiator i din Toyota Tundra holder motoren mot overoppheting. Hvis radiatoren er ødelagt eller utslitt, må du erstatte det, fordi publiseringen Tundra med en skadet eller lekk radiator kan føre til kostbare skader på motoren. Hvis Voyager trenger en ny radiator, kan du være i stand til å erstatte det selv. Her er hvordan du bytter radiator i 2000-2006 modell Toyota Tundra. Du trenger:
Resealable container
Replacement radiator slanger, om nødvendig
Replacement radiator
Momentnøkkel
Vann
Motorkjølevæske
Vis flere instruksjoner

en

Fjern motoren undercover for å gi tilgang til radiatoren. Løsne pluggen på bunnen av radiatoren og tøm kjølevæske inn i en forseglet beholder.
2

Koble slangen til radiatoren reservoaret, og ta av den øvre radiator slangen og nedre radiatorslange. Inspisere slanger, og hvis de viser tegn på slitasje, erstatte dem. Fjern oljekjøler slanger.
3

Løsne klipsene som holder viften liksvøpet og fjerne boltene som holder radiator. Løft radiator forsiktig ut av motorrommet.
4

Sett radiator braketten kroker i radiator støtte hull og installere den nye radiatoren. Trekk til boltene i henhold til spesifikasjoner og installere viften liksvøpet, øvre og nedre radiator slanger og radiator reservoarbergarter slanger.
5

Fyll radiatoren med en blanding av halvparten destillert vann og halvparten kjølevæske. Fest radiator cap svært løst og starte motoren. Tillate det å kjøre til motoren er varm, og slå den av og sjekk væskenivået, og legger mer hvis nødvendig.
6

Sett motoren undercover og koble den negative batterikabelen.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69202.html

Previous:
Next:

kjølesystemer