Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik fjerner du Radiator fra en 2000 Dodge Caravan

Radiatoren på en 2000 Dodge Caravan tar kjølevæsken sirkulerer gjennom motoren og kjøler det ned til et håndterbart temperatur for motoren. Hvis radiatoren blir skadet eller er gammel nok til at det er korrodert fra innsiden og ut, da det ikke vil være i stand til å gjøre jobben sin, og motoren kan bli overopphetet. Selv om det er en ganske involvert prosess, kan radiatoren bli fjernet i løpet av få timer. Du trenger
Paint markør
Drensvannsoppsamler
linje skiftenøkkel satt
Flathead skrutrekker
3/8-inch skralle og socket sett
Vis flere instruksjoner

en

La motoren avkjøles helt før arbeider på bilen. Plasser et avløp pan under radiatoren. Krype under van og finne den hvite petcock i bunnen av radiatoren. Løsne den med hendene og la kjølevæsken å helle ut i pannen og deretter åpne radiatorlokket på toppen av radiatoren ved hjelp av hendene.
2

Fjern luftinntaket slangen ved hjelp av vanlig skrutrekker og sett den til side. Deretter merker omkretsen av panseret låsen med en maling markør. Unbolt låsen fra den øvre radiator support ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket. Når det gjelder tid til å montere motoren, justere låsen med merkene du har gjort med maling markør for å sikre riktig justering med hette.
3

Fjern overflow tank slangen ved å bruke et flatt skrutrekker. Unbolt overflow tank fra øvre radiator travers. Trekk elektrisk vifte på baksiden av radiatoren ved hjelp av hendene. Unbolt radiatoren fra øvre radiator tverrammestykke bruke 3/8-inch skralle og socket, løft den øvre radiator tverrammestykke ut av motorrommet.
4

Fjern automatgir kjøligere linjene fra siden av radiatoren ved hjelp av en linje skiftenøkkel. Skru av slangeklemmer på øvre og nedre radiator slanger ved hjelp av vanlig skrutrekker, og trekk slangene ut av radiatoren og vippe dem ned mot avtappingspannen. Unbolt klimaanlegget kondensator fra forsiden av radiatoren ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket, samt air condition filter /tørketrommel. Deretter løfter radiatoren ut av motorrommet, vippe den litt mot motoren og gjør at du ikke bump det til noe.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69533.html

Previous:
Next:

kjølesystemer