Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan bytte batteri kabler i en Saturn Ion

Under en rutinemessig inspeksjon av Saturn Ion, bør du sjekke batteriet kabler for slitasje eller korrosjon. Din Ion vil ha problemer med å starte hvis kablene går dårlig. Dersom kjevene av kabelendene er rørende, bør du endre dem ut. Snu bilen av og sett på parkeringsbremsen før du bytter ut batterikablene. Du trenger
Box skiftenøkkel eller kabel klemme tang
Wire pensel eller kabel renere
Clean butikk fille
Batteri kabler
Hansker
Vis flere instruksjoner

1.

komme til batteriet bak frontlys på førersiden på Saturn Ion.
2

Løsne skruen på den svarte negative batterikabelen først med en fastnøkkel eller kabelklemmeskruene tang. Vri kabelen enden av stolpen. Gjenta prosessen på den røde positive kabelen. Fjern begge kablene fra batteriet, selv om du erstatter bare én av dem, for å unngå en kortslutning i det elektriske systemet.
3

Følg den negative kabelen til der det er jordet på foran på rammen ved siden av sjåføren side frontlys montering. Med en nøkkel for å fjerne ende av kabelen. Spore den positive kabelen til sin tilkobling på starteren magnetventil på førersiden av motoren og ta den med skiftenøkkel.
4

Rengjør innleggene med en liten stålbørste eller kabel renere. Tørk av gjenværende støv eller renere med en ren, tørr klut.
5

Fest den nye positive kabelen først, kan reversere prosessen i trinn tre. Sett den negative kabelen på sist, og starte bilen for å sikre forbindelsene arbeider på Saturn Ion.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69175.html

Previous:
Next:

kjølesystemer