Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Jetta Heater Kjerne fjerning

Fjerne varmeren kjernen fra en Volkswagen Jetta er ikke lett. Du må fjerne bilens instrumentpanel å få tilgang til varmeapparat /klimaanlegg. Dette er en svært kompleks prosess som bør utføres av en profesjonell hvis det er mulig. Forberedelse

Har klimaanlegget utladet før arbeid på systemet. Dette bør kun utføres av en bilforhandler serviceavdeling eller andre anlegg lisensiert til å arbeide på bil klimaanlegg. Pass på at bilens forhjulene peker rett fram når bilen er parkert. Fordi du skal jobbe med elektriske koblinger, bør du også koble fra batteriets negative kabelen.
Fjerne Instrument Panel

Fjern midtkonsollen, senk styring kolonnen og dra den ut så langt det går. Fjern skruene til instrumentpanelet, trekk den ut av panelet og koble fra de elektriske kontaktene.

Drei rattet 90 grader slik at du kan nå frem til hullet i hjulet er baksiden. Sett en skrutrekker i hullet for å frigi klippet, og slå hjulet 180 grader i den andre retningen for å deaktivere den andre klippet og fjerne wheel.Remove rattstammen dekker, da dashbordet trim paneler, fusebox monteringsskruer, lyd komponenter, varmeapparat styreenhet fra sentrum dash carrier, skruene for dashbordet transportør og hanskerommet. Koble fra passasjerens kollisjonspute ved å trekke sin elektriske kontakten. Fjern alle festene til instrumentpanelet og har en assistent hjelpe deg å løfte panelet opp og bort fra brannmuren. Tag og koble fra andre elektriske kontaktene bak panelet før du bærer den ut av bilen.
Fjerning

Når du fjerner tverrbjelken bolter, rotere tverrbjelken oppover uten å fjerne den og fest den med en ledning. Du kan nå fjerne den nedre luftkanal ved å koble tverrbjelken støtte parentes. Fjern den øvre luftkanal ved å fjerne sine festeskruene, når den løftes av, kan du fjerne den midterste kanalen. Koble fra alle elektriske kontakter fra varmeapparat og air condition enhet og plassere dem på et sikkert sted, og koble den elektriske kontakten fra viftemotor.

Koble fra og fjern sugeåpning motordekselet og bakre dekselet. Koble kjernens innløp og utløp varmeapparat slangene på motoren siden av brannmuren ved å løsne sine klemmer, og koble de åpne armaturer med rubber.Remove air condition linjer fra brannmuren fordamperen kjerne fittings, deretter fjerne montering nøtter med en skralle på passasjerens og førerens side av brannmuren, og du kan nå løfte varmeapparatet /AC-enheten ut av bilen og inn på en arbeidsbenk. Fjern varmeren kjernen er festeskruene og fjern kjernen fra enheten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69387.html

Previous:
Next:

kjølesystemer