Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan erstatte en Honda Civic Termostat

Hvis din Honda Civic er overoppheting, er det første trinnet i prosessen for å sjekke kjølevæskenivået. Når du har bekreftet at radiatoren har nok kjølevæske, er det tegn på at termostaten svikter eller har feilet. En stakk termostat forårsaker overoppheting som kan skade motoren, noen ganger utover reparasjon. Kjøp en ny termostat på en auto deler butikken og erstatte den hjemme i løpet av minutter. Du trenger
Stor dreneringspannen
Wrench satt
Sparkel
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret på Civic. Trekk dekselet av radiatoren. Plasser et avløp pan under radiatoren tappepluggen på førersiden av bilen. Fjern pluggen fra radiatoren med en skiftenøkkel.
2

Tøm kjølevæskenivået før det er under nivået for termostathuset. Spore den øvre radiator slangen til huset for å kontrollere kjølevæskenivået. Stram radiator bunnpluggen. Fjern renne pannen og kast av kjølevæske på riktig måte.
3

Løsne slangeklemme fra termostathuset med en skrutrekker og fjern slangen. Fjern de tre boltene som fester huset med en skiftenøkkel. Fjern og kast termostat. Rengjør huset noen pakning rester med en sparkel.
4

Sett den nye termostaten inn i huset. Plasser den nye pakningen som følger med termostat på dekslet. Sett på plass husets deksel og sikre de tre boltene. Trekk til boltene til £ 7-fot med momentnøkkel.
5

Monter slangen fra termostathuset. Stram slangeklemme for å unngå kjølemiddelsjekk. Fyll kjølevæske til radiatoren inntil nivået er full. Sett på radiatorlokket. Test-kjør motoren. Sjekk kjølemiddelsjekk mens motoren er i gang.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69616.html

Previous:
Next:

kjølesystemer