Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Haynes Manual Bil Termostat Replacement Instructions

Haynes verkstedshåndbok bøkene gir to grunnleggende måter for å erstatte en bil termostat. Dette er et resultat av at termostaten blir plassert i to grunnleggende steder. Ett sted er på toppen av motoren, som ligger på innsugningsmanifolden. Den andre, som krever mer arbeid, er plassert nær bunnen av motoren, ved vannpumpen. Begge krever grunnleggende automotive håndverktøy. Du trenger:
skrutrekker
Tenger
Ratchet
Socket
Extension bar
Ramper
Drensvannsoppsamler
Vis flere instruksjoner
Intake Manifold

en

Trace toppen radiator slangen fra radiatoren til stedet der slangen kobles til motoren. Metalldekselet slangen kobles til kalles termostat inntak. Termostaten er inne for at metalldekselet. Dette er den enkleste måten å finne termostaten.
2

Fjern radiator slangen fra termostathuset ved å løsne klips som fester den. En metal band klemme med en cam skrue krever en skrutrekker for fjerning. Et metall kompresjon klemme krever tang. Hvis du vil fjerne, klem komprimering kategoriene sammen. Med klemmen fjernet, trekk slangen ut av termostat inntak.
3

Fjern boltene som fester termostathus til inntak manifold. Dette kan kreve en skralle, sokkel og forlengelse bar. Dette avhenger av merke og modell av kjøretøyet. Men i noen tilfeller en skrunøkkel vil være nok. Trekk termostathuset oppover for å avdekke termostat.
4

Fjern den gamle pakningen og /eller O-ring fra termostathuset og erstatte med nye.
5

Trekk termostaten ut av inntaksmanifold og plassere den nye inn i hullet. Termostaten har en nål på den ene enden. Denne pinnen stikker ut av inntak manifold og ikke bli nedsenket inn i inntaket.
6

Sett dekselet tilbake på inntak manifold og fest den på plass med boltene.
7

Fest radiator slangen til termostaten inntak.
Bottom Montert
8

Drive bilen på et sett med ramper og sikre parkeringsbremsen.

9

tømme radiator væske i et avløp pan.
10

Trace toppen radiator slangen fra radiatoren til stedet der den kobles på vannpumpen vanninntak. Termostaten er inne i vanninntaket.
11

Fjern radiator slangen ved å løsne klemmen. Trekk radiator slangen av vanninntaket.
12

Fjern innløps fra vannpumpen ved å fjerne bolten som fester innløpet til stud. Trekk vanninntaket av vannpumpen for å avsløre termostat.
13

Trekk O-ringen ut av vanninntaket og plassere en ny en inn i vanninntaket.
14

Fjern termostaten og termostaten pakningen fra vannpumpen.
15

Plasser den nye termostaten i vannet pumpen med pin stikker ut av pumpen. Plasser den nye termostaten pakningen på termostaten.
16

Place vanninntaket tilbake på vannpumpen og fest den med mutteren.
17

Fest radiator slangen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69589.html

Previous:
Next:

kjølesystemer