Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan erstatte en termostat i en 2000 Toyota Sienna

Termostaten i en 2000 Toyota Sienna bidrar til å kontrollere flyten av kjølevann mellom radiator og motor. Når termostaten svikter, vil kjølevæske enten bli sittende fast i motoren, forårsaker en overoppheting, eller sirkulerende hele tiden, forårsaker det samme problemet. Hvis Sienna overopphetes, kan det føre til alvorlig skade på motoren og kan være dyrt å reparere. For å løse problemet, må du fjerne termostaten og erstatte den med en ny en, som tar omtrent en time å gjøre. Du trenger
dreneringspannen
Tenger
3/8-inch skralle og socket sett
Replacement termostat
Replacement O-ring
50-50 ferdig fortynnet kjølevæske

Vis flere instruksjoner
en

Plasser renne pannen under midten av radiator, like nedenfor petcock. Åpne petcock for hånd og tømme kjølevann inn i avtappingspannen. Pop panseret og ta av luftfilteret cap og slange ved hjelp av tang og en 3/8-inch skralle og socket.
2

unbolt motorens kjølevæske følerkontaktene på termostaten på forsiden av motoren ved hjelp av hendene. Unbolt vanntilgangsstus fra motorblokk, deretter trekke den av med hendene. Legg merke til plasseringen av termostaten og fjerne det og aksjen O-ring fra motoren.
3

Sett erstatning termostat i samme retning som originalen og installere den nye O-ring i den opprinnelige plasseringen. Bolt huset til motoren ved bruk av 3/8-inch skralle og socket. Sett tilbake luftfilter cap og slange ved hjelp av tang og skralle.
4

Åpne radiator cap. Fyll radiatoren med 50-50 ferdig fortynnet kjølevæske. Start Sienna og la den gå i 15 minutter med ovnen satt på høy posisjon. Slå av van og la motoren avkjøles i en time. Deretter åpner radiatorlokket og fylle opp radiatoren med ekstra kjølevæske før den når toppen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69615.html

Previous:
Next:

kjølesystemer