Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan endre en termostat på en 1994 Toyota Truck

Termostaten på motoren på en 1994 Toyota pickup bidrar til å kontrollere flyten av kjølevæske mellom motor og radiator. Når termostaten går ut, kjølevæske enten forblir fast i radiator eller sirkulerer kontinuerlig. Uansett, kan motoren potensielt overopphetes i ett av disse situasjoner. Det beste alternativet er å erstatte termostat slik at motoren fungerer som den skal. Du trenger:
Drensvannsoppsamler
3/8-inch skralle og socket sett
pakning skrape
Replacement termostat og pakning
50-50 ferdig fortynnet kjølevæske
Vis flere instruksjoner
en

Plasser renne pannen under radiator. Åpne opp petcock på bunnen av radiatoren, ved hjelp av hendene. Renne ut ca 2 qts. av kjølevæske inn i avtappingspannen, stram petcock.
2

Finn den øvre radiator slangen på toppen av radiatoren, og finne ut hvor den kobles til motoren. Det er termostathuset. Unbolt huset fra motoren, ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket, trekk deretter dekselet av motoren.
3

Trekk termostaten ut av motoren og kast den. Fjern den gamle pakningen, ved hjelp av pakning skraper. Sett erstatning pakningen på motoren, og deretter sette den nye termostaten inn i motoren, noe som gjør at det er den samme retning som lager termostat.
4

Place termostathuset tilbake på motoren og skru den på sted, ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket. Åpne radiator cap. Fyll radiator, bruker 50-50 ferdig fortynnet kjølevæske. Installere radiator cap.
5

Start lastebil. Slå ovnen på høy og la lastebilen kjøres i 15 minutter. Slå av lastebil og la den sitte i minst to timer. Åpne radiatorlokket igjen og toppen av radiatoren med 50-50 ferdig fortynnet kjølevæske.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69547.html

Previous:
Next:

kjølesystemer