Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvor å Feilfri Rust i en motor Radiator

Du bør skylle ut kjølesystemet på en jevnlig basis, men ikke alle gjør dette. Ignorerer dette vedlikeholdet kan føre til problemer med utette pakninger, overoppheting og rust i radiatoren din. Å rengjøre rust i motoren din radiator, skyll kjølesystemet med følgende trinn. Du trenger
Drain bøtte
to flasker med kjølevæske flush system
Vannslange
Kjølevæske
Destillert vann
Vis flere instruksjoner
1 < p> Sørg for at bilen er kald. Ikke begynne arbeidet på radiatoren før bilen har stoppet i minst en time og er helt kult.
2

Vri radiatorlokket mot klokken med hånden for å fjerne det.


3

Place avløpet bøtte under radiatoren din. Åpne draincock nederst på radiatoren, bruke hendene, og la innholdet renne ned i bøtta under.
4

Lukk draincock og hell kjølevæske flush produktet inn i toppen av radiatoren. Toppen av radiatoren med vann fra vannslangen. Hvis kjølesystemet er mer enn 12 liter, må du kanskje bruke to flasker med kjølevæske flush. Sett tilbake radiatorlokket og vri den med klokken for å stramme.
5

Start bilen og kjør motoren i 10 minutter med kupevarmer full guffe. Dette vil få opp temperaturen på motoren og åpne termostaten, slik at flush å sirkulere gjennom systemet.
6

Slå av motoren, og la den sitte i en time --- eller til motoren er helt avkjølt.
7

Gjenta trinn 2 til 6.
8

Fjern radiatorlokket når motoren er avkjølt igjen, og fylle opp radiatoren med ca 50 prosent kjølevæske og 50 prosent destillert vann.
9

Lukk radiatorlokket og kjør motoren i 20 minutter slik at vann og kjølevæske kan blande sammen.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69337.html

Previous:
Next:

kjølesystemer