Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvor er vannet Pump Ligger på en Ford F150?

The vannpumpe på en Ford F150 ligger i front av motorblokken. Pumpen drives av de viktigste viftereimen på V6-modeller og ved Serpentine beltet på v8s. Viftebladene er festet til pumpens skivene, noe som gjør det enkelt å finne. Du kan også følge den nedre radiator slangen til motoren, det festes til vannpumpen. Funksjon

Vannet sirkulerer kjølevæske hele motorblokken. Kjølevæsken blir brukt til å fjerne varme fra motoren. Varmen spres på radiator, og kjølevæsken er nok en gang gått gjennom motorblokken.
Identifikasjon

vannpumpe er belte drevet på Ford F150s. Viften blad forbundet til vannpumpen remskive og festet med fire bolter. Det har vært flere stiler av vannpumpe brukes på F150s, forskjellige pumper for de ulike størrelse motorer. Hvis du bytter ut pumpen, kjøper riktig stil. Hvis du er i tvil, må du fjerne den gamle pumpen først og bringe den til den delen butikken. Butikken vil være i stand til å matche den delen riktig, og du trenger ikke å betale en kjerne kostnad.
Egenskaper

Ford F150 vannpumper har en gråte hull som gjør at kjølevæsken å dryppe ut når pumpen begynner å mislykkes. Dette gir en tidlig indikasjon på at en del må skiftes før en katastrofal feil oppstår. En mislykket vannpumpe kan forårsake betydelig skade på motoren kan høye motor temperaturer føre til at aluminium motorblokk å deformere, og en beslaglagt pumpe kan føre til at drivreim å bryte mens motoren er i gang.
Forebygging /løsning
p Det er ingen forebyggende vedlikehold som skal utføres på vannpumpen. Når pumpen svikter, er det vanligvis fordi de interne lagrene har slitt ut. Sjekk for slitasje ved å fjerne drivremmen og sjekk for fri lek ved å flytte viftebladene rundt. Hvis det er gratis spill eller lagrene føler grov så er det på tide å skifte vannpumpe.
Expert Insight

Skifte en vannpumpe på en Ford F150 kan være vanskelig avhengig av alderen på bilen. Stålbolter som er brukt til å feste aluminium vannpumpen, hvis disse boltene korrodere de vil smelte sammen til pumpen og være umulig å fjerne. Boltene kan knipse av og må bores ut i ekstreme tilfeller.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69362.html

Previous:
Next:

kjølesystemer