Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan sjekke for Cooling System Lekkasjer i en GMC Sierra

Kontrollere GMC Sierra for kjølesystemet lekkasjer er nødvendig hvis du ønsker å forlenge dens levetid. Fange disse lekkasjene tidlig kan spare deg for penger og krefter, fordi en ukontrollert lekkasje kan føre til overoppheting av motoren eller fiasko. En måte å holde seg oppdatert på dette problemet er å undersøke din vanlige parkeringsplass for tegn til lekkasjer. Men det finnes bedre metoder og de er nesten like enkelt. Du trenger
lommelykt
Kjølevæske
Hansker
langermet skjorte
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret for å inspisere slanger , som kobler motoren til den varme kjernen og radiatoren til motoren. Varmeren kjernen på en GMC Sierra er bak motoren og nær frontruten. Sjekk om det er svulmende, sprekker eller splitting i slangene samt eventuelle merkbare tegn på kjølevæske lekkasje. Disse skiltene kan ta form av korrosjon, misfarging eller våte flekker fra fersk kjølevæske.
2

Bruk en lommelykt for å undersøke radiator helt for noen tegn til lekkasje. Igjen, disse skiltene er korrosjon, misfarging eller fersk lekket kjølevæske. Inspisere den nederste delen av radiatoren nøye, fordi steiner og veien rusk kan skade radiator under den ordinære drift.
3

Sjekk vannpumpen og akseltetning for eventuelle tegn på lekkasje. Vannpumpen på en GMC Sierra er bak motoren fan og kobles direkte til motoren. Akseltetningen er det som sikrer forbindelsen mellom vannpumpen og motorblokken. Se etter rust eller misfarging å bekrefte kilden til lekkasjen.
4

Fjern radiatorlokket og legge friske kjølevæske til radiatoren til innenfor en tomme av overfylte. Pass på å røre radiatoren å sikre at det er avkjølt før du åpner den. Aldri åpne en varm eller varm radiator, så det kan eksplodere, spyr varm kjølevæske enn noen i området.
5

Start motoren på GMC Sierra, setter oppvarming til høye og la den gå ca 15 minutter. Deretter slå av motoren på GMC Sierra å undersøke vannpumpe, akseltetning, radiator og slanger for lekkasjer enda en gang. Hvis du fremdeles ikke finner en lekkasje, kan det være et internt kjølesystem problem, og du trenger å ta SUV til et kjølesystem spesialist for videre diagnostikk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69186.html

Previous:
Next:

kjølesystemer