Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan erstatte vannpumpen i en Plymouth Voyager

Vannpumpen er hjertet av Plymouth Voyager kjølesystem, sirkulerer kjølevæske. Når vannpumpen er defekt, kan det føre til alvorlig skade på motoren din Plymouth Voyager. Sørg for å bytte ut en dårlig vannpumpe. Instruksjoner
2.4L & 3.0L Voyager Engines
en

Koble den negative batterikabelen.
2

Plasser en renne pannen under radiator. Når motoren er kald, drenere kjølesystemet fra radiatoren i pannen.
3

Fjern høyre indre splash skjold og tilbehør drivbeltene. Støtte motoren under og ta av det høyre motor mount med braketten.
4

Ta av frontdekselet og fjern timing belte sammen med timing belte tomgangsskiven. Også fjerne kamaksel tannhjul, bakre dekselet til Registerreim og dynamoen med braketten.
5

Løsne og fjern skruene på vannpumpen og fjern den fra motoren.

6

Installer ny vannpumpe satt inn en ny o-ring pakning. Stram boltene til 105-tommers lbs. Sørg for at pumpen kan bevege seg fritt ved å rotere den for hånd.
7

Skift ut alle komponentene i omvendt rekkefølge. Trekk til kamaksel sprocket bolter til 75 fot pounds og timing belte kabelføringstrinse til 45 fot pounds.
8

Refill kjølesystemet med kjølevæske og koble den negative batterikabelen. Start motoren og se etter lekkasjer når den når normal driftstemperatur.
3.3L & 3.8L Voyager Engines
9

Koble den negative batterikabelen.

10

Plasser en renne pannen under radiator. Når motoren er kald, drenere kjølesystemet fra radiatoren i pannen.
11

Fjern høyre indre splash skjold og tilbehør drivreimer.
12

Løsne og fjerne vannpumpe trinse bolter.
13

Pass på at vannpumpen er plassert rett mellom drivnavet og pumpehuset før du fjerner. Deretter fjerner pumpen.
14

Plasser den nye pakningen inn i huset sporet på vannpumpen og installere vannpumpen mellom navet og pumpehuset, plassere den løst. Stram boltene til 105 tommers pounds.
15

Sett vannpumpe trinse, stramme boltene til 250 tommers pounds og roter pumpen for hånd for å sikre at det ikke er for stramt, og kan bevege seg fritt.
16

Refill kjølesystemet med kjølevæske og koble den negative batterikabelen. Start motoren og se etter lekkasjer når den når en normal driftstemperatur.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69233.html

Previous:
Next:

kjølesystemer