Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan erstatte en radiator i en Chevy Silverado

En del av appellen til Chevy Silverado er den robuste arbeid lastebil estetisk. På grunn av den kraftige bruken det er sannsynlig å holde ut, kan du finne deg selv å utføre noen mindre reparasjoner på din Silverado, for eksempel erstatte radiatoren. Du trenger:
Nye radiator
10mm socket
13mm socket
Kjøling
Tenger
Flush behandling
Vann
Vis mer Instruksjoner

1.

tappe kjølevæske fra motorblokken. En unik funksjon i Chevy Silverado er at heller enn å åpne tappekranen på radiatoren, kan du tappe kjølevæske raskere ved å løsne to messing skruer på undersiden av motorblokk med en 13mm socket. Du vil finne disse like bak eksosmanifolden.
2

Fjern plastdekselet radiator trim, og begynne å løsne slanger og ledninger. Bruk tang. En Chevy Silverado med automatgir har to kjølevæske linjer fra radiator til overføring du må løsne, samt øvre og nedre radiator slanger. Også fjerne kjølemiddelføleren wire, hvis du har en.
3

Skru ut de to boltene på toppen av radiator holde den mot støttene med en 10mm socket. Fjern de fire 10mm boltene som holder viften til radiatoren.
4

Løft den gamle radiatoren rett ut, vrir det litt å sørge for at det klarner andre motordeler.
5 < p> Installer ny radiator, og koble hver frittliggende ledning og slange.
6

Skyll ny radiator med ovnen på høy. Pass på at du følger instruksjonene på flush behandling. Skift ut med en 12:59 blanding av kjølevæske til vann.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69152.html

Previous:
Next:

kjølesystemer