Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik installerer en radiator i en 2001 Nissan Altima

Det skjer med alle til slutt - din radiator springer lekk. Radiatoren i 2001 Nissan Altima er lett å erstatte, med alle tilkoblinger nås ovenfra. Du kan kjøpe en ny radiator fra de fleste auto-deler butikker, men sjekk på en radiator butikk først. De bærer ofte ombygd radiatorer med rabatt og tilby priskutt hvis du bytter inn den gamle radiator. Forventer å bruke ca en halv time å bytte ut radiator. Du trenger: Side 8 qt. renne pan
Tenger
Stikknøkkel
Socket sett, metrisk
Wrench sett, metrisk (for modeller med automatgir)
Vis flere instruksjoner
1

Tøm kjølevæske inn i en drainpan. Pluggen er på forsiden av den nedre radiator tank.
2

Koble fra øvre og nedre radiator slanger, etterfulgt av reservoaret slangen. Disse slangene er koblet med slangeklemmer. Klem tappene med en tang for å løsne dem.
3

Koble overføring kjøligere linjer med en skiftenøkkel, hvis modellen er utstyrt med en automatisk girkasse. Dette er de to små linjer nederst på radiatoren.
4

Fjern de to boltene som holder radiator viften til radiatoren. Trekk radiatoren opp og ut av motorrommet.
5

Skyv den nye radiatoren på plass, noe som gjør at føttene og gummituter passer sammen på riktig måte. Koble til alle slangene. Etterfyll kjølevæske gjennom radiator cap, deretter overflow tank. Kjør motoren med radiatorlokket av for å blø luftbobler. Legg noen ekstra væske om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69627.html

Previous:
Next:

kjølesystemer