Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan endre en termostat på en 1999 Oldsmobile

Hvis du trenger å endre termostaten i 1999 Oldsmobile, trenger du grunnleggende håndverktøy, noen få dollar for utskifting termostat og RTV pakning maker å fullføre jobben. Hvis du har lagt merke til at motoren hadde gått varm, kan dette være alt det vil ta å holde aldrende Oldsmobile på veien i mange år framover. Når termostaten slutter å virke, motoren overopphetes, og når dette skjer på en motor som har høye miles, kan det føre til flere problemer som kan føre til at behovet for å overhale motoren. Du trenger
skrutrekker
Bucket
Wrench
Bomull håndkle
Skraper
1999 Oldsmobile termostat
RTV pakning maker
Band klemme
Show Mer Instruksjoner
en

Fjern radiator slangen fra termostathuset ved å lirke den gamle beholde klippet ut av slangen med en skrutrekker. Trekk slangen ut av termostathuset.
2

Fjern boltene som holder termostathuset på inntak manifold av Oldsmobile med en skiftenøkkel. Med boltene fjernes, løft opp på termostathuset å fjerne det fra manifolden.
3

Trekk den gamle termostaten ut av inntak manifold og plugge hullet med en bomull håndkle.

4

Skrap den gamle pakningen ut av inntak manifold med en barberhøvel eller en skrape. Får ikke noe av den gamle pakningen inn i inntaket manifold.
5

Fjern bomull håndkle fra hullet i inntaket manifold og plassere den nye termostaten på plass. Termostaten vil merkes for å angi hvilken ende som skal plasseres inn i inntaket manifold.
6

Plasser en perle av silikon RTV pakning maker på nedre kant av termostathuset og deretter bolt huset tilbake på inntak manifold av Oldsmobile.
7

Place et band klemme på radiator slangen og fest radiator slangen tilbake på termostathuset.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69512.html

Previous:
Next:

kjølesystemer