Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan endre nedre radiatorslange i en Impala SS

Hvis du har planlagt å skylle kjølesystemet i din Chevy Impala SS, må du først ta ut den nedre radiator slangen slik at væsken spyler gjennom motorblokk og du kan fjerne det fra motoren. Sviktende å fjerne slangen før en motor flush kan skape press, noe som kan sprekke en slange eller radiator. Du kan fjerne den nedre radiatorslange ganske raskt med noen få grunnleggende håndverktøy. Du trenger
Ramper
Catch kan
Tenger
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Drive din Impala SS på et sett med ramper å få bakkeklaring for å få tilgang til nedre radiatorslange. Påfør nødsituasjon pause for å holde bilen triller av rampene mens du arbeider med den.
2

Plasser en fangst kan eller en bøtte under radiatoren avløp ligger på nedre venstre side av radiator. Åpne sluket ved å vri den mot klokken med en tang.
3

Fjern beholde klemmen som holder slangen på radiatoren med en flat skrutrekker og trekk slangen av radiator. Drenere væske fra radiatoren slangen i bøtten.
4

Fjern beholde klemmen som fester radiator slangen på motorblokken med en flat skrutrekker og trekk radiator slangen ut av motorblokken . Drenere væske fra motorblokken i bøtten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69511.html

Previous:
Next:

kjølesystemer