Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan sjekke for Cooling System Lekkasjer i en Honda CR-V

Kjølesystemet er en viktig del av Honda CR-V drift, og det er nødvendig å se etter lekkasjer hvis du vil at den skal kjøre skikkelig. Fange disse lekkasjene før de blir et alvorlig problem kan spare deg for penger og skade på bilens motor. Ser etter disse lekkasjene ikke krever omfattende kunnskap om bilmekanikere. Du trenger
lommelykt
Kjølevæske
Hansker
langermet skjorte
Vis flere instruksjoner
en

Flytt Honda CR-V fra sin vanlige parkeringsplass og sjekke området under kjølemiddelsjekk. Hvis du kan gjøre denne typen sjekk en daglig rutine, kan det hjelpe deg å oppdage lekkasjer uten engang å åpne panseret. Men selv om du ikke oppdage lekkasjer med denne metoden, det betyr ikke nødvendigvis at lekkasjer ikke er til stede. Motoren varme kan brenne opp kjølemiddelsjekk før de noensinne traff bakken.
2

Åpne panseret og sjekke vannpumpe og sitter tett etter tegn på lekkasje. Vannpumpen på Honda CR-V er mellom motor og radiator. Pakningen tetningen sikrer forbindelsen mellom vannpumpen og motorblokken. Undersøke disse auto deler for fersk kjølevæske, korrosjon eller misfarging, som kan være tegn på et kjølesystem lekkasje.
3

Bruk en lommelykt til å inspisere radiator helt for lekkasjer. Sjekk for fersk kjølevæske, misfarging og korrosjon, noe som er førsteklasses indikatorer på et kjølesystem lekkasje. Pass på at du ser på undersiden av radiatoren for mulig lekkasje, som kan lide skade fra steiner og veien rusk.
4

Sjekk slangene som kobler radiator til motoren og motoren til varmeapparatet kjerne for lekkasjer. Den varme kjernen er bak motoren og nær frontruten. Undersøke disse slangene for svulmende, sprekker eller splitting. Inspisere klemmene som kobler slangene til radiator, motor og varmeapparat kjerne for mulige lekkasjer, da disse forbindelsene kan løsne på grunn av motorens vibrasjoner.
5

Fjern radiatorlokket og legge friske kjølevæske til radiatoren . Trykk på radiatoren før du åpner den for å sørge for at innholdet er kult. Hvis radiatoren er varm eller varm å ta på, vent til den er avkjølt før du fjerner radiator cap. Vri radiatorlokket en hel omdreining, gå bort, vent et minutt og deretter ta av lokket helt.
6

Slå på motoren på Honda CR-V med varmesystemet på høy. La det operere på denne måten i ca 15 minutter. Slå av motoren og kontroller radiator, vannpumpe, sitter tett og slanger for lekkasjer en gang til. Hvis du fremdeles ikke finner lekkasjen, er det mest sannsynlig et internt kjølesystem lekkasje, og du bør ta bilen til et kjølesystem spesialist.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69180.html

Previous:
Next:

kjølesystemer