Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan erstatte en termostat i en Toyota Sienna

Termostaten på en Toyota Sienna ligner på en livvakt på en nattklubb. Begge kontrollere flyten av ting som går inn og ut av stedet de vokter, som med Sienna er motoren. Hvis termostaten går ut, så motoren ikke vil kjøle ordentlig og kan overopphetes og forårsake skade på motoren. I dette tilfellet er prosjektet bilen en 2005 Toyota Sienna, men prosessen er lik for andre biler også. Du trenger:
Drensvannsoppsamler
Toyota kjølevæske
Flat skrutrekker
Tenger
Replacement termostat kit
3/8-inch skralle og socket sett
Vis flere instruksjoner
en

La bilen avkjøles i 2-5 timer før arbeider på radiatoren, slik at du ikke brenner deg. Plasser avtappingspannen under radiatoren og åpne petcock i bunnen av radiatoren for å la den dryppe av. Når det stopper drenering, stram petcock.
2

Koble motorens kjølevæske sensorer på termostaten boliger, som ligger i sentrum av motorblokk, på forsiden av radiatoren. Deretter unbolt vanntilgangsstus fra vanninntaket på motorblokken og trekk den bort fra blokken.
3

unbolt vanninntaket fra motorblokken med 3/8-inch Ratchet og socket. Trekk den bort og trekk ut termostaten med det, samt termostaten pakningen.
4

Sett erstatning termostat pakning, da termostaten i huset. Det er en liten ventil på termostaten kalles en jiggle ventil. Dette må peke oppover mot tappen på toppen av vanninnløpet for å fungere korrekt. Reinstallere vanninntak med skralle
5

Installer en ny O-ring -. Følger med termostat kit - på vanntilførselen, deretter bolt røret til vanninntaket med skralle .
6

Åpne radiatorlokket og fyll radiator med Toyota kjølevæske. Når den er full, setter du hetten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69413.html

Previous:
Next:

kjølesystemer