Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan erstatte og reparere en Ford Crown Vic Engine Termostat

Termostaten i en Ford Crown Victoria bidrar til å regulere kjølevæske som går gjennom motoren, holde kjølevæske og derfor motoren i gang ved riktig temperatur. Dette er avgjørende for riktig drift av motoren, fordi uten den motoren kan overopphetes og bli skadet. Når termostaten bryter, bryter det for godt og sjelden kan fikses. Heldigvis erstatning termostater er billig, og du kan bytte termostat på under 45 minutter. Du trenger:
dreneringspannen
Tenger
3/8-inch skralle og socket sett
Replacement termostat og O-ring
50-50 ferdig fortynnet kjølevæske

Vis mer Instruksjoner
en

La motoren avkjøles før du arbeider på kjølesystemet. Sett avtappingspannen under midten av radiatoren. Åpne petcock i bunnen av radiatoren og renne omtrent en gallon av kjølevæske fra radiatoren, lukke petcock. Løft av motordekselet på toppen av motoren for hånd.
2

Finn sammenhengen mellom den øvre radiator slangen og motoren. Fjern klemmen på slangen i motoren ved hjelp av tang. Trekk slangen av termostathuset. Unbolt termostathuset fra motoren ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket. Løft den av og ta ut termostaten og O-ring.
3

Sett erstatning O-ring og termostat inn i motoren. Bolt termostathuset til motoren ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket. Skyv radiator slangen på termostathuset og sett klemmen ved hjelp av tang.
4

Åpne radiatorlokket og fyll radiator med 50-50 ferdig fortynnet kjølevæske.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69574.html

Previous:
Next:

kjølesystemer