Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan Sett Heater Core på en 1990 GMC S15

Bilen eieren aldri fanger skade varmeren kjernen nesten 100 prosent av tiden før det faktisk skjer. I motsetning til andre motorkomponenter, sitter varmeren kjernen på S15 rolig bortgjemt under dashbordet til det er et problem med det. Den søte lukten av sukker innsiden av lastebilen er definitivt ikke det nye luftrenser. Varmeren kjernen har sprukket og at lukten er kjølevæske lekker over passasjer-side gulvareal. Bytte varmeapparat kjerne på 1990 GMC S15 kan gjøres hjemme med noen enkle verktøy. Reparasjonen skal ta deg 40 minutter eller mindre selv om det er ditt første forsøk på bilverksted. Du trenger
Kjølevæske dreneringspannen
flat skrutrekker
Tenger
Stikknøkkel satt
trakt
Vis flere instruksjoner
1

Løft panseret på S15 og fjerne radiatorlokket. Plasser en kjølevæske renne pannen under lastebilens radiator i tråd med kjølevæske tappekranen. Åpne tappekranen og la halvparten av kjølevæske å renne, og lukk deretter tappekranen. Mens kjølevæsken er drenering, istedenfor å se ned i radiatoren for å se når du har nådd halvveis av kjølevæske i radiatoren, telle til 45 og deretter lukke tappekranen.
2

Løsne klemmer på varmeren kjernen slanger i brannmuren med en flat skrutrekker. Deretter trekker låseklemmene tilbake på slangene rundt seks tommer. Hvis varmeapparat kjerne Slangene har våren spenning klemmer, bruk en tang til å klemme klemme tappene sammen for å flytte dem tilbake på slangene.
3

Trekk begge varmeapparat kjerne slanger av de indre og ytre varmeapparat kjerne-rør. Plasser slangene slik at de er pekt oppover for å unngå bit av kjølevann fortsatt i dem fra smitte.
4

Åpne passasjerdøren og identifisere varmeren kjernen dekslet under dashbordet i brannmuren. Dekselet er svart og formet som en merkelig rektangel.
5

Fjern de fem skruene fra varmeapparatet kjernen dekselet med en pipenøkkel. Ikke forlegge boltene, plassere dem i koppholderen og ta av dekselet fra sin posisjon
6

Fjern den nederste bolten på venstre og en på høyre sikre metall festestropper på. varmeren kjernen. Sakte og forsiktig, bøy hver av stroppene oppover og bort fra ovnen kjernen. Hver rem har også en bolt på toppen av dem. Du trenger ikke å fjerne sine topp bolter, men hvis du føler deg mer komfortabel med å gjøre så heller enn å bøye stropper, gjøre det.
7

Fjern varmeren kjernen ved å trekke den mot deg to inches og deretter senke den fra under dashbordet. Varmeren kjernen har fortsatt kjølevæske på innsiden av det. Vær forsiktig så du ikke søler mer kjølevæske i bilen. Installere den nye varmeren kjernen ved fullstendig reversere fjerningen nøyaktig. Bruk en trakt for å fylle opp radiatoren med kjølevæske i avløpet pannen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69591.html

Previous:
Next:

kjølesystemer