Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan erstatte den varme kjernen i en 1992 Chevrolet Camaro

den varme kjernen ligner på radiatoren, men i mindre skala. Den kjølevæske som sirkulerer gjennom den varme kjernen avgir varme, som deretter blåses gjennom kabinen av bilen av viftemotoren. Skader skjer sjelden til varmeapparatet kjernen, men når den gjør det, er det vanligvis en tresko fra en mangel på vedlikehold på kjølesystemet. Bytte varmeapparat kjerne på 1992, kan Chevrolet Camaro gjøres hjemme. Med noen få verktøy, vil dette spare penger reparasjon tar deg 30 minutter eller mindre å fullføre. Du trenger:
Kjøling avløp pan
Tenger
Flat-skrutrekker
Stikknøkkel satt
tre store butikk håndklær
trakt
Vis flere instruksjoner

en

Løft panseret på Camaro og fjern radiatorlokket. Hvis du nylig har kjørt bilen, vente en time før du starter denne reparasjonen.
2

Plasser en kjølevæske renne pannen under radiatoren på linje med bunnpluggen. Begynn å åpne bunnpluggen til en jevn strøm av kjølevæske kommer ut av radiatoren. Ikke fjern pluggen fordi re-threading det i den trange plassen kan vise seg vanskelig. Hvis tappepluggen synes vanskelig å slå for hånd, bruk en tang for å få det i gang. La kjølevæsken renne helt fra radiatoren og deretter lukke tappepluggen forsvarlig.
3

Løsne klemmene på begge varmeapparat kjerne slanger med en flat skrutrekker. Skyv klemmene tilbake på slanger tre inches og trekk slangene av varmeapparatet kjerne rør. Begge slangene koble til varmeapparat kjerne på venstre side av brannmuren i motorrommet. De ser akkurat ut som din radiator er slanger men liten i diameter.
4

Åpne passasjerdøren på bilen og scoot setet så langt tilbake som det kan gå, så har du mer arbeidsområde.

5

Fjern boltene fra stanse trim panelet under dashbordet med en pipenøkkel og deretter sette trim sammen med sine boltene på førersiden gulvet. Med trim fjernet direkte i sikte, vil du se en to meter lang svart plast varmeapparat dekselet. Varmeren kjernen monteres bak ovnen dekselet.
6

Fjern alle boltene fra varmeapparatet dekselet og fjern dekselet fra sin montering posisjon til å avsløre varmeren kjernen. Bolten på toppen av varmeren dekselet er i et stramt sted, men du kan fjerne den uten å måtte demontere dashbordet.
7

Linje gulvet området under varmeren kjerne med tre store butikk håndklær . Fjern varmeren kjernen støtte plate og deretter fjerne skruene som fester baffel i posisjon. Trekk forsiktig varmeren kjernen mot deg for å fjerne det fra sin posisjon i varmeapparatet kjernen boliger. Ikke tips eller slå varmeren kjernen fordi det fortsatt har kjølevæske på innsiden av det. Installere den nye varmeren kjernen ved å snu denne fjerning prosedyre. Bruk en trakt for å unngå søl kjølevæske når du fyller på radiatoren. Kjølevæsken som du tappet fra radiatoren kan gjenbrukes hvis kjølesystemet var betjent nylig, hvis ikke, kan du bruke fersk kjølevæske å fylle radiatoren

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69590.html

Previous:
Next:

kjølesystemer