Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan sjekke for Cooling System Lekkasjer i en Nissan Maxima

For å holde Nissan Maxima kjølesystem i best stand, sjekke for kjølesystemet lekkasjer er en nødvendighet. En enkel metode for å oppdage tidlige tegn på en lekkasje er å overvåke området der du parkere for kjølevæske. Hvis du legger merke kjølevæske på bakken, så sjansene er du har et problem. Selv om dette er en god start, det finnes andre, mer effektive måter å sjekke for lekkasjer. Du trenger
lommelykt
Kjølevæske
Hansker
langermet skjorte
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på Nissan Maxima å inspisere slangene i kjølesystemet. Se etter eventuelle slanger med buler, deler eller sprekker. Undersøke disse potensielle problemområder for ferske lekkasjer, korrosjon eller misfarging. Grundig sjekk stedene der slangene faktisk koble til kjølesystemet for lekkasjer, da disse forbindelsene kan løsne på grunn av motorens vibrasjoner.
2

Sjekk vannpumpen som er bak motoren fan og pakningen tetning som sikrer forbindelsen mellom vannpumpen og motorblokken. Se etter noe etsende utflod eller misfarging og flekker i nærheten av vannpumpe og sitter tett.
3

Bruk en lommelykt til å inspisere radiator for tegn til lekkasje. Undersøke alle synlige områder for ferske lekkasjer, misfarging og korrosjon, som er kjennetegn på et kjølesystem lekkasje. Sjekk under radiator for tegn til lekkasje, som det kan lide skade på grunn av bergarter og veien rusk som kommer i kontakt under den ordinære drift.
4

Kontroller radiatoren er kjølig å ta før du forsøker å åpne lokket. Vri radiatorlokket en hel omdreining for å løsne det meste av det indre trykket, skritt tilbake, vent et minutt eller to og fjern radiatorlokket helt. Når du jobber på en radiator, hansker og en langermet skjorte for å beskytte huden din.
5

Slå på tenningen av Nissan Maxima. La den kjøre med varmeapparatet satt til høyt i ca 15 minutter. Slå av tenningen og sjekke slanger, vannpumpe, pakning segl og radiator enda en gang for lekkasjer. Hvis du fremdeles ikke finner lekkasjen, så er det nok internt, og du bør ta bilen til et kjølesystem spesialist for videre diagnostikk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69179.html

Previous:
Next:

kjølesystemer