Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan endre Termostat på en 1994 Ford Aerostar

Termostaten er en ventil i motorens kjølesystem. Termostaten forblir lukket ved lave temperaturer for å hjelpe motoren varmes opp raskt, og den åpnes ved høye temperaturer for å tillate kjølemiddel å sirkulere og kjøle motoren. Når de blir brutt, forblir termostaten enten lukket (forårsaker overoppheting) eller holder åpent (forårsaker motoren varmes opp langsomt slik at kupeen varmesystem ikke får opp til temperatur). Hvis din radiator væsken koker over på varme dager, er den første tingen å kontrollere eller erstatte termostat. Dette er en av de enklere jobbene du kan gjøre på 1994 Ford Aerostar. Du trenger
Socket fastnøkkel
skrutrekker
Barberblad
Rag
Ny termostat
Ny termostat pakning
Radiator væske
Vis flere instruksjoner

en

Park din 1994 Ford Aerostar i et område som vil tillate deg å begrense og rydde opp i eventuelle radiator væske som lekker ut på bakken. La motoren avkjøles helt - å gjøre denne jobben på en varm motor kan forårsake alvorlig skade
2

Finn radiator slangen som kommer ut av toppen, bakkant av radiatoren.. Følg at slangen tilbake mot motoren. Legg merke til hvordan den andre enden av denne slangen er festet til termostathuset, et metall stykke som er boltet til motoren.
3

Fjern de to festeboltene som holder termostathuset til motor, ved hjelp av en pipenøkkel. Trekk enheten bort fra motoren, slik at radiatoren fluid å søle til bakken. Rekvisitt gummislange og bolig ut av veien.
4

Trekk den gamle termostaten (med pakning vedlagt) ut av runden, grunt depresjon i motoren som er akkurat stor nok til å holde termostaten. Ved hjelp av en skrutrekker eller barberblad, fjern eventuelle biter av revet pakning fra kanten av at depresjon, samt fra de samsvarende deler av termostathuset som du trukket til side. Rengjør de flater med en klut, og pass på at ingen pakning biter forbli.
5

Plasser den nye termostaten inn i depresjon i motoren, med våren som vender mot motoren. Plasser det nye pakning på toppen av termostaten. Plasser termostathuset på toppen av pakningen og termostat. Bytt ut de to boltene, skru fast med en pipenøkkel.
6

Fjern radiatorlokket. Fyll radiatoren til toppen med radiator væske og vann (vanligvis en 50/50 blanding; lese radiator væske instruksjoner). Sett på radiatorlokket. Kjør motoren til driftstemperatur mens du sjekker for lekkasjer rundt termostathuset.
7 p Hvis det oppdages lekkasjer, kjøle motoren ned, fjerner termostathuset og reinspect for gamle pakninger biter som du kan fjerne. Monter og gjenta forrige trinn.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69453.html

Previous:
Next:

kjølesystemer