Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Bil Air Condition System Vanlige problemer

De fleste biler på markedet i dag er utstyrt med aircondition, men de fleste sjåførene betaler lite oppmerksomhet til klimaanlegg i bilen sin før noe er galt med det, og de ikke lenger har tilgang til det praktiske. Når dette skjer er det ikke alltid bety en kostbar tur til mekaniker, spesielt hvis du forstår de grunnleggende begrepene automotive air condition. Lekker kjølemiddel

Nyere biler vanligvis ikke har problemer med air condition, men når eldre biler har et klimaanlegg system som ser ut til å være sviktende en vanlig årsak er at kjølemediet har gått tom. Dette kan være fordi bilen er gammel og kjølemiddelet er rett og slett borte, eller på grunn av en lekkasje som kan ha utviklet seg i AC-kompressor, fordamperen, eller i en slange.
Sporadic Temperaturer

p Hvis du slår på bilens luft og føles varm luft blåser ut, er det sannsynligvis fordi noen fuktighet har bygget opp i forsamlingen. Når dette skjer isen samler seg og tetter røret i fordamperen. Vanligvis en enkel tur til mekaniker vil avhjelpe situasjonen fordi han vil ha verktøy som er nødvendig for å fjerne isen.
Hensyn

elektriske systemet kan også være feil og føre til at aircondition ikke virker. Vanligvis er dette fordi den elektriske ladningen fra batteriet ikke er sterk nok til å flytte kompressoren clutch eller det mangler nok spenning til å utløse kompressoren.
Støyende Kompressor

Flere ting kan føre til at air condition for å lage lyder når du slår den på. Forhåpentligvis er støy som kommer fra noe mindre i motoren eller fra en av slangene, men det kan også være en mye dyrere problem som AC kompressor, noe som ville trolig måtte byttes ut.

Stinkende Air
p Hvis du slår bilens air condition på og en stygg lukt kommer blåser ut av ventilen, er det sannsynlig at du har bakterier i fordamperen din. En mekaniker må bruke en spesiell renere å skylle lukten ut og bli kvitt systemet av bakterier.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69537.html

Previous:
Next:

kjølesystemer