Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan endre termostat i en 2002 Grand Prix

The 2002 Pontiac Grand Prix er ansett å være en sport sedan som ikke bare er i stand til å ta barna til fotball praksis, men kan få dem dit fort. Høy ytelse biler som Grand Prix kan være utsatt for motorhavari hvis oppmerksomhet ikke er betalt til systemene som gjør at motoren fungerer som den skal. Oljen må skiftes regelmessig og kjølevæske systemet skal inspiseres. Hvis du har lagt merke til at motoren går varmere enn vanlig, inspisere termostaten før heller senere. Du trenger
Grand Prix termostat
Grand Prix termostat pakning
8-mm fastnøkkel
PVC pakning maker
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
1

Ta av radiator lokket på Grand Prix og sett den til side. Motoren skal være kult å hindre kjølesystemet fra sprøyting damp ut av radiatoren filler.
2

Fjern radiator slangen fra termostaten inntak bolig ved å fjerne bandet klemmen som holder slangen til bolig . Dette gjøres med en muttertrekker eller en skrutrekker. Skyv båndklemmen videre ut på radiatoren slangen for å unngå å miste den, og trekker slangen ut av huset. Skyv radiator slangen ut av siden. Det er mulig at væske lekker ut av slangen. For å forhindre dette, holde den åpne enden av slangen vendt oppover.
3

Fjern de to boltene som holder termostaten inntak boliger på Grand Prix inntak manifold med en 8-mm fastnøkkel eller socket. Boltene bør beholdes slik de vil bli brukt på nytt når du installerer den nye termostaten.
4

Trekk den gamle termostaten ut av inntak manifold og kast den. Trekk den gamle termostathuset pakningen ut av inntak manifold og kast den. Nether elementet vil bli brukt igjen.
5

Plasser den nye termostaten inn i inntaket manifold. Termostaten må settes inn i motoren med riktig ende opp. Termostaten vil bli stemplet "topp" på den ene enden. Dette er den enden som skal stikke ut av motoren.
6

Plasser en liten perle av PVC pakning maker på den maskinerte parring overflaten av inntak manifold. Tillat den PVC til "huden over" eller herde i 15 minutter. Plasser pakningen på toppen av PVC pakning maker. Plasser en liten perle av PVC pakning maker på underleppen på termostaten inntak bolig og la den herdes i 15 minutter. Plasser termostaten inntak boliger på inntaket manifold og skru den ned med de opprinnelige husboltene. En liten mengde pakning maker vil presse ut av sømmen. Dette er normalt og vil hjelpe til med forsegling prosessen.
7

Koble til radiator slangen ved å skyve den inn på termostaten inntak bolig og stramme ned bandet klemmen. Plasser radiator lokket tilbake på radiatoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69446.html

Previous:
Next:

kjølesystemer