Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan erstatte en Jeep Cherokee Termostat

Skifte en termostat på de fleste helst bil kan gjøres med lite bilverksted erfaring. Termostaten er alltid i en synlig og tilgjengelig sted. Jeep Cherokee er enda enklere fordi termostat hviler på toppen av motoren. Termostaten er en liten brikke som bidrar til å regulere temperaturen i et kjøretøy. Du trenger
Termostat med pakning og pakning fugemasse
Tilbehør
Tenger
Flathead skrutrekker
Mechanic hanske
en gallon frostvæske
tom bøtte
Towel
vannslange
Vis flere instruksjoner
en

Park bilen i skyggen på et flatt underlag. Slå Jeep av og heve panseret. La den sitte og avkjøle seg i minst en time.
2

Sakte fjern radiatorlokket ved å vri den med et tykt håndkle. Dette vil absorbere eventuelle overskytende varme og trykk fluider. Sørg for å ha på hansker. Når du tar av lokket, strekker armen, skape maksimal avstand mellom deg og Jeep og snu ansiktet bort for sikkerhetstiltak.
3

inn en tom 2-gallon bøtte under helt foran slutten av Jeep. Legg ned under den fremre enden av Jeep og finne bunnen av radiator. Se etter en liten, twist-off plugg nær slutten av radiatoren. Det bør lese "Drain Plug." Plasser bøtte direkte under pluggen, og sakte fjerne det. La frostvæske kan tømmes helt.
4

Plasser en vannslange i toppen av radiator og slå den på. Slå på bilen og la vannet renne gjennom radiator og kjølesystem i fem til ti minutter. Dette kalles spyle radiatoren, noe du alltid bør gjøre før du setter termostaten.
5

Slå av kjøretøyet. Ikke sett radiator cap eller tappepluggen.
6

Finn bred svart slange rett under, eller koblet til, radiatorlokket. Følg slangen til slutt, noe som vil være motoren. Ved hjelp av tang, klemme endene av slangeklemmer sammen og trekke den tilbake. Dette vil frigjøre grep press.
7

Wiggle av slangen. La overflødig væske avløp. Termostaten vil bli utsatt. Skru ut de to mutrene som fester termostaten til motoren. Bruk et flatt skrujern, drive en kile mellom termostaten og motor, spratt den ut.
8

Trekk av den blå eller svart pakning som var forseglet til motoren. Det skal komme ut lett.
9

Plasser den nye pakningen på med den medfølgende tetningsmasse. Skru den nye termostaten på, nettopp på det stedet og mønster du fjernet den gamle. Wiggle den svarte slangen igjen og fest den med slangeklemme.
10

Sett pluggen tilbake i tett. Fyll opp radiatoren med en gallon av en løsning som er halvparten frostvæske, halvparten vann. Slå Jeep på å sirkulere frostvæske. Sjekk for lekkasjer nær termostaten og bunnpluggen. Mens Jeep er i gang, legge til en annen gallon av frostvæske /vann løsning. Dette bør helt toppen av. Plasser radiator cap på, og du er ferdig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69617.html

Previous:
Next:

kjølesystemer