Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan endre en termostat på en Dodge Ram Truck

The Dodge Ram lastebil ble laget for å jobbe hardt og spille hardt, og det er et trygt satse på at de fleste Dodge Ram eiere vil sette den slitne gamle ordtaket på prøve. Imidlertid, når et kjøretøy slik som RAM er utsatt for aggressive kjøring, kan kjølesystemet bryte sammen. Termostaten er poenget med svikt i de fleste tilfelle. Bytte ut termostaten med en arbeider en er nøkkelen til å få det Dodge tilbake på veien. Du trenger
Dodge Ram termostat
RTV silikon pakning sealer
skrutrekker
Wrench
Ship håndkle
Barberblad eller metall skraper
Vis flere instruksjoner

en

Fjern den øverste radiator slangen fra inntaket tube av termostathuset ved å løsne klemmen som klemmer slangen på røret. Bruk en flat skrutrekker til å lirke klemmen løs. Skyv klemmen ned slangen og trekk slangen ut av inntaket tube. For å hindre væske fra å lekke ut av slangen, holder den vertikalt slik at væsken renner tilbake inn i radiatoren. Når slangen er tom, skyve den ut til siden slik at du kan nå termostathuset enkelt.
2

Fjern boltene som holder termostathuset på inntak manifold av Dodge Ram. Bruk en fastnøkkel eller skiftenøkkel for å fjerne boltene. Nye bolter følger ikke med den nye termostaten slik de gamle boltene vil bli gjenbrukt.
3

Løft termostathuset ut av inntak manifold av Dodge Ram og løft den gamle termostaten ut i innsugningsmanifolden. Nå fjerne den gamle termostathus pakning. Avhengig av alder på Ram, må du kanskje å skrape gamle pakningen av. Hvis dette er tilfelle, bør hullet at termostaten satt i plugges med en klut for å hindre at noe kommer inn i motoren mens du skrape den gamle pakningen av.
4

Plasser en liten perle av RTV silikon rundt hullet i inntaket manifold og rundt hullene som termostathuset boltene går inn. Perlen bør være en kontinuerlig linje med silikon så når huset er boltet på den danner en forsegling.
5

Fjern butikken håndkle fra inntak (hvis du trengte å sette en i) og deretter plassere den nye termostaten inn i inntaket manifold. Det er en leppe som sitter like under radiatoren fluidet inne i innsugningsmanifolden. Termostaten sitter på denne leppe og er ikke boltet på plass.
6

Bolt termostathuset tilbake på inntak manifold og deretter erstatte radiator slangen på inntaket tube av termostathuset. Noen mennesker kast den gamle beholde klippet og velge et band klemme siden det kan strammes strammere deretter en støttemur klipp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69516.html

Previous:
Next:

kjølesystemer