Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan Sett Radiator på en 1997 Jeep Grand Cherokee

Radiatoren på en Jeep Grand Cherokee kan ta mye av misbruk, mellom kjøring av veien og bare kjører gjennom nabolaget. Hvis radiatoren får et hull i den, så motoren ikke vil kjøle effektivt, noe som kan potensielt skade den. Reparasjonen er å erstatte radiator. I dette tilfellet er prosjektet bilen en 1997 Jeep Grand Cherokee med 5.2L V8-motor, men prosessen er lik for andre Jeep-modeller. Du trenger
Drensvannsoppsamler
Flathead skrutrekker
3/8-inch skralle og socket sett
linje skiftenøkkel satt
Replacement radiator
50-50 forhåndsfortynnet kjølevæske

Vis flere instruksjoner
en

tillater motoren avkjøles i 3-5 timer før arbeider på kjølesystemet. Åpne tømmehetten på toppen av radiator med hånden. Still et avløp pan under radiatoren, åpne deretter petcock på bunnen for å tillate kjølevæsken renne.
2

skru fra hverandre grille forsterkning panel på toppen av radiatoren med skralle og sette panel til siden. Skru av slangeklemmer på øvre og nedre radiator slanger på radiator og trekke linjene ut av radiatoren. Skru overføring kjøligere linjer på radiatoren ved å bruke linje skiftenøkkel sett.
3

Koble de elektriske forbindelser til viften med hendene. Skru fra hverandre radiator støtte boltene med skralle, deretter trekke støtten bort fra motoren. Ta av radiator feste boltene også, løft radiatoren opp og bort fra bilen.
4

Installer en ny radiator inn i kjernen støtte ved hjelp av hendene. Deretter installere radiator feste bolter, radiator støtte bolter og grille forsterkning panel med skralle.
5

Sett øvre og nedre radiator slanger ved hjelp av vanlig skrutrekker. Plugg inn noen elektriske tilkoblinger ved hjelp av hendene. Deretter åpner lokket på radiatoren og fyll den med forhåndsfortynnet kjølevæske. Slå på motoren og la den gå i 10 minutter med ovnen satt på høy posisjon. Etter 10 minutter, slå av bilen og la den avkjøles i en time. Åpne radiatorlokket når det er kult å ta på og legge kjølevæske etter behov.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69411.html

Previous:
Next:

kjølesystemer