Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Tegn på en Defekt Radiator Cap

Et fungerende radiator cap er en viktig del av bilens kjølesystem. Den isolerer radiatoren fra fremmede elementer , bidrar til å regulere trykket i radiatoren , og gir mulighet for bevegelse frem og tilbake av kjølevæske som reaksjon på endringer i trykket . En dårlig cap kan forårsake kjøling feil . I tillegg kan en defekt radiator cap føre til problemer som ser ut som toppakning problemer , så det er et billig sted å starte hvis bilen din er overoppheting til uvanlige tider , for eksempel når tomgang. Overoppheting

Overoppheting kan komme fra mange årsaker , men en feil forsegling av radiatorlokket eller trykket feil på lokket er en enkel (og billig ) kilde å sjekke først . Hvis trykket i radiatoren ikke er høy nok , vil væsken koke på et lavere punkt og den resulterende damp kan ikke strømme gjennom kjølesystemet.
Kjølevæske Vil ikke tilbake til Radiator
< br > p Hvis kjølevæsken ikke går tilbake til radiatoren , og er fortsatt i ekspansjon reservoaret , er at et tegn på at en av forseglingene på radiator cap kan være feil . Kjølevæsken skal flyte lett tilbake i radiatoren fra reservoaret som bilen kjøler .
Hodet Warping

Leder fordreining er et annet tegn som kan bety radiator hetten er ikke å holde trykket i radiatoren høy nok. Hvis lavere temperatur kjølevæske er tvunget gjennom motoren , kan det ha bobler eller være skummende, som hemmer kjølefunksjon , noe som kan føre til fordreining i motoren hodet , et dyrt problem .


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69410.html

Previous:
Next:

kjølesystemer