Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Quick Fix for en Leaky Heater Kjerne

En ovn kjerne er en del av bilens kjølesystem som brukes til å varme opp kupeen. Når det utvikler en lekkasje, frostvæske ofte lekkasjer på gulvplankene i kupeen. Bare slå av varmen på innsiden av bilen ikke lukker av varmeapparatet kjernen, og lekkasjen vil vedvare. Det er noen ting du kan gjøre, men som en rask og midlertidig fiks for en lekk varmeapparat kjerne. Varmeapparat kjerne Detaljer

varmeapparat kjerne er en liten radiator i dashbordet i en bil. Kjølevæske, vanligvis frostvæske, sirkulerer gjennom hele kjølesystemet etter at kjøretøyet har nådd driftstemperatur. Når kupeen varmesystemet er slått på, åpner en dør for å tillate bevegelse i luften fra varmeren kjernen til kupeen. Samtidig flytter en blåser fan luft over varmeren kjernen og inn i kupeen.
P Hvis en lekk varmeapparat kjerne fører frostvæske å hope seg opp på gulvbord, kan en lukt av frostvæske bli merkbar, og vindu interiør kan bli skitten eller fet.

aroma og rot av frostvæske lekker inn i kupeen vil fortsette inntil varmeren kjernen er byttet eller er isolert fra kjøretøyet kjølesystem.
Feste den Leak

Den beste måten å fikse en lekk varmeapparat kjerne er å erstatte varmeren kjernen. Det er imidlertid ikke alltid mulig. Et par alternativer vil kjøpe litt ekstra tid før du bytter varmeren kjernen.

Radiator stop-lekkasje tilsetningsstoffer er tilgjengelig kommersielt. For små lekkasjer, kan dette påvirke en midlertidig reparasjon. Om lekkasjen er liten nok til å bli reparert av tilsetningsstoffet, eller hvor lenge reparasjonen vil vare, er funnet bare gjennom prøving og feiling.

En annen fiks, anbefalt av nettstedet TrustMyMechanic.com, fungerer effektivt for å stoppe lekkasjen, men deaktiverer bilens evne til å varme opp kupéen.

den varme kjernen er forbundet med en slange som bringer motorens kjølevann til varmeapparatet kjerne og en annen slange som returnerer kjølevæske til resten av kjølesystemet . Frakoble og klemming av disse slangene eliminerer effektivt varmeren kjernen fra kjølesystemet og stopper lekkasjen.

Reparasjon er nyttig så lenge temperaturen fortsatt mild. Bileiere i nordlige klima vil sannsynligvis behovet for å erstatte varmeren kjernen før ankomst av vinteren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69385.html

Previous:
Next:

kjølesystemer