Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvor å Endre kjølevæske i en 1988 Mustang

The kjølevæske i 1988 Ford Mustang er avgjørende for riktig funksjon av kjølesystemet. Kjølemidlet er en blanding av etylenglykol og vann, blandet til et bestemt nivå for å beskytte motoren mot frost og overoppheting. Den etylenglykol holder blandingen fra frysepunktet mens vannet avkjøler motoren. Kast den gamle kjølevæske skikkelig etter at du har tømt den. Blandingen er giftig for dyr og vil forurense grunnvannet dersom dumpet på bakken eller i storm avløp. Du trenger
Skiftenøkkel
Drensvannsoppsamler
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på dine Mustang og fjern radiatorlokket. Pass på at motoren er kald før du starter dette prosjektet. En varm kjølesystemet er under press og åpne radiatoren mens hot vil spray varm kjølevæske.
2

Finn avløp petcock på bunnen av radiatoren og skyve en renne pannen under den. Pass på at du bruker en gryte med nok kapasitet til å holde all kjølevæske i systemet. Med en skiftenøkkel, åpne petcock og la kjølevæsken renne fra systemet til den stopper. Hvis du ikke tror alle kjølevæsken har drenert, kan du fjerne den nedre radiator slangen på radiatoren for å sjekke.
3

Lukk avløp petcock, noe som gjør at den er sikker, og fjern renne pannen fra under radiatoren. Fyll radiatoren med ny kjølevæske, blandes i forholdet 50 prosent vann og 50 prosent frostvæske /kjølevæske. Det er viktig at denne blandingen ratio brukes eller kjølevæsken vil ikke riktig beskytte motoren, radiator og andre kjøling systemkomponenter.
4

Start motoren og samtidig la lokket av radiatoren. Fortsett å legge kjølevæske i systemet som nivået i radiatoren faller. La motoren gå til den når normal driftstemperatur og termostaten åpner. Kjølevæskenivået vil falle raskt når termostaten åpner, legger nok kjølevæske til toppen av systemet når den gjør
5

Sett på radiatorlokket når motoren fortsatt kjører.. La motoren gå i noen minutter, sjekke temperaturen på måleren i instrumentpanelet på bilen din for å sikre at motoren ikke er i gang varmt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69427.html

Previous:
Next:

kjølesystemer