Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan Skyll et varmeapparat kjerne i en Chevrolet Astro Van

den varme kjernen i din Chevrolet Astro van, som fungerer som en liten radiator i motorens kjølesystem, kan få tettet med kjølevæske og andre forurensninger over tid. Dette hindrer kjølevæske kommer inn i systemet og fører til at van motoren overopphetes. Hvis du kan skylle disse miljøgiftene ut av kjernen slik at den kan fungere igjen, kan du spare deg bryet med å erstatte kjernen helt. Du trenger
Tenger
3/8-inch diameter tube
Container
Tube
Wrench
hageslange
Frostvæske
Vis flere instruksjoner

en

Tøm kjølevæske fra kjølesystemet ved å plassere en stor beholder under radiatoren renne montering og fjerne montering, du kan trenge tang for dette, og feste en 3/8 tommer diameter til koplingen hjelper. Gjenta prosessen for tappepluggen i motorblokk, deretter lukke avløp.
2

Fjern kjølevæske reservoaret og frontruten vaskemaskin væske reservoaret fra motorrommet ved å koble fra overflow slangen fra radiatoren, fjerne vaskemaskinen reservoar er festebolter og løfte begge containere ut. Dette er bare nødvendig hvis Astro er en 1994 eller tidligere modell.
3

Ta den varme kjernen rør fra brannmuren i motorrommet ved å løsne sine slangeklemmer. Plug slangene - gummi fungerer best - for å hindre forurensninger kommer inn
4

Sett en hageslange inn i en av brannmur åpninger for varmeapparatet kjernen slangene, sørg hageslangen er koblet til. en kran. Avhengig av størrelsen på slangen og åpningen, kan det hende du trenger for å holde slangen på plass mens noen andre opererer kranen.
5

Slå på vann i slangen og se etter vann til komme ut den andre åpningen i brannmuren. La vannet renne til vannet som kommer ut av åpningen er klart.
6

Re-kobler varmeren slanger til sine respektive åpninger på brannmuren. Re-koble alle andre komponenter du koblet fra, for eksempel spylervæske og kjølevæske reservoarer
7

Refill motorens kjølevann,. Bruke fersk frostvæske med en 50/50 blanding av vann hvis den gamle kjølevæske inneholder noe forurensninger. Tilsett kjølevæske direkte til radiatoren gjennom påfyllingsstussen inntil den er full, og deretter fylle beholderen til den nedre markering. Kjør motoren med radiatorlokket av før den øvre radiator slangen blir varm, slå av motoren og la den avkjøles, og deretter fylle radiatoren til leppe på filler halsen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69398.html

Previous:
Next:

kjølesystemer