Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

2004 Jeep Wrangler Clutch Problemer

Jeep Wrangler er en skikkelig arbeidshest. Siden sin opprinnelse i andre verdenskrig, har Jeeps blitt designet for å være robuste, pålitelig transport. Men som i alle biler, clutch deler slites ut, blir slurvete og til slutt mislykkes. Forstå delene som er involvert, og hvordan clutchen fungerer i 2004 Jeep Wrangler, vil hjelpe deg å diagnostisere problemer og lære å korrigere dem. Svinghjul

Svinghjulet er en stor, solid stål hjul montert på Wrangler veivaksel. Den ytre overflaten er maskinert flatt slik at koblingsplaten kan danne god kontakt med den. Imidlertid kan skitne veien vannet sprute opp på denne flaten. Over tid vil disse oljene og forurensninger bake på og danne en glasur som forstyrrer clutch ytelse. Et vanlig symptom på dette er en slipping clutch, med en svidd lukt som kommer fra bell boligområde. Glasur kan fjernes med en honing stein, gjenopprette evnen til clutch plate for å oppnå en solid "bite" mot kontaktflaten.
Clutch Plate

clutch plate er hjertet av clutch forsamlingen. Det er den komponenten som kommer i kontakt med svinghjulet og trykkplaten. Clutchen plate har to overflater laget av materiale som ligner på det i en bremsekloss. Over tid dette materialet slites av, og clutch plate må skiftes ut. Dette er et svært vanlig problem. Disse platene er billig og lett tilgjengelig på mange auto deler butikker. Hvis clutch føles som om det er slipping, er dette det første stedet å lete.
Trykkplate

Denne platen ligger på den andre siden av clutch plate. Når man trykker inn clutchen, de throwout bærende virker på denne platen og letter trykket fra clutch plate. Den har en flat maskinert overflate som, i likhet med den glatte svinghjul overflaten, kan bli glasert over. To vanlige symptomer på dette er en slipping clutch sammen med en brent lukt og clutch pedal vil ha en svampete følelse. En honing stein bør brukes til å fjerne glasur, slik at clutch plate til å ha en god "bite" igjen på trykkplaten.
Throwout Peiling

Når du trykke inn clutchen, skyver en gaffel-lignende spaken en forseglet kulelager inn i trykkplaten, slippe press. Som alle lagrene, disse etterhvert bli oppbrukt. Hvis du hører en buldrende støy hver gang man trykker inn clutchen, bør den første mistenkte være throwout peiling. Likeledes, hvis det er en brennende metall lukt, kan lageret bli beslaglagt. Den throwout peiling er også lett tilgjengelig i mange auto deler butikker og er ganske billig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69523.html

Previous:
Next:

kjølesystemer