Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan erstatte Cooling System varmeapparat kjerne Slanger

Varmeapparatet slangen leverer motorens kjølevann inn i ovnen kjernen. En viftemotor blåser luft gjennom den varme kjernen for å levere varme til bil indre. Symptomer som tyder må du bytte ovnen slangen er en motor måler temperaturen som er høyere enn normalt, ikke bilens varmeapparat ikke pumpe ut varme eller det lekker kjølevæske. Følg noen trinnene for å bytte varmeapparat slangen. Du trenger
Pan eller bøtte
Heater slange
Tenger
Wrench
Frostvæske kjølevann
pakning sealer
Slangeklemmer
Screw driver
Container for skruer og klemmer
Vis flere instruksjoner
forholdsregler og Forberedelse
en

sjekke nivået på kjølevæsken å fastslå at du har tilstrekkelig frostvæske. Pass på at bilens motor og radiator er kul før du fjern radiatorlokket.
2

Kontroller at radiatorlokket er gummiringen er i god stand. Klem kjøling slangen for å sørge for at det fortsatt er myk og smidig, og sjekk for hussopp, sprekker eller svakheter.
3

Plasser en renne pannen eller bøtte under radiatoren å fange giftige kjølevæske. Trygg forkaste kjølevæske hvis den er ubrukelig og rydde opp søl.
Process
4

Tapp av kjølevæsken ved å trykke ned og sakte snu kjølevæske press cap å frigjøre trykket. Åpne tappekranen nederst på radiatoren.
5

Fjern alt som er i veien når du bytter kjølevæske system varmeapparat slangen. Dette inkluderer klemmer, skruer, andre slanger, luftinntak boot, metallbrakett festepunkt og elektriske kontakter.
6

Legg merke til hvor alle delene er plassert slik at du kan sette dem tilbake i riktig plasser, og tegner et diagram om nødvendig. Plasser skruer og klemmer på et trygt sted slik at de ikke går tapt.
7

Løsne klipsene på hver side av ovnen slange med tang eller en skrutrekker. Nøye jobbe slangen løs fra beslaget så du ikke forårsaker skade på tilstøtende deler.
8

skrape av den gamle fangstskuta og anvende ny sealer på armaturen når du bytter varmeapparat slangen.

9

Sett de klemmer på den nye ovnen slangen; gjøre visse slangeendene er over beslag. Sjekk for riktig plassering av klemmer og sikre dem tett.
10

Lukk ventilen på bunnen av radiatoren, hell kjølevæske tilbake i det og sett på lokket. Sjekk måleren for å sikre at væsken er i full line, og starte motoren for å se etter lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69145.html

Previous:
Next:

kjølesystemer